Megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder kisbabája

Forrás: AFP/Jason Merritt -
kisbaba Nikki Reed Ian Somerhalder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nikki Reed és Ian Somerhalder bizonyára majd kicsattan a boldogságtól, hiszen megszületett a kislányuk.

Ahogy azt már megírtuk, Nikki Reed és Ian Somerhalder májusban jelentették be, hogy érkezik hozzájuk a gólya, azóta pedig izgatottan várták, hogy teljenek a hetek, és végre kezükbe tarthassák a kisbabájukat. A sztárpár 2015 nyarán mondta ki a boldogító igent, és azóta is teljes gőzerővel imádják egymást.

Megszületett a Vámpírnaplók és az Alkonyat sztárjainak első csemetéje Forrás: AFP/Jason Merritt

Most pedig családdá váltak, ugyanis július 25-én megszületett a kislányuk, aki a Bodhi Soleil nevet kapta. A színésznő elárulta, hogy az első heteket kizárólag hárman töltik, nem fogadnak látogatókat és még a telefonjaikat is kikapcsolják.

"Sosem kapjuk vissza az első 30 napot, ezért szeretnénk megélni minden értékes pillanatot."

Az első egy hónap után azonban visszatérnek a hétköznapi életbe, és nyilvánosság előtt is láthatjuk majd őket - írta meg a TheSun.

Less bele Ian Somerhalder és Nikki Reed esküvői videójába!

Romantikus felvételt osztott meg a nagy napról Nikki Reed. Le sem tagadhatnánk, hogy a 38 éves színésszel rajongásig imádják egymást. Íme néhány momentum a sztáresküvőből: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.