Megmutatta kisfiát Hargitai Bea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell kisfia májusban lett kétéves. Bea az Instagramjára posztolt közös fotót a kis Jasonnel. 

Bea már nem egy interjúban mesélt a kisfiáról és arról, hogy imádja az anyaszerepet, csak azt nem érti, miért várt vele eddig.

#MatchyMatchy #momlife #mommyandson

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés,

Akkoriban a várandósságáról is mesélt, elmondása alapján ő majdnem "belehalt", és rettentően rossz élményei vannak, de gyermeke természetesen kárpótolja. Bea azonban azt sem tagadta soha, hogy a terhességet és az anyaságot is könnyebbnek képzelte, Imádja Jasont, de biztos abban, hogy nem akar több gyermeket.

Bea Prágában lakik, így egyedül kell megbirkóznia a hétköznapi problémákkal, ugyanis férje családja a tengerentúlon, a modell családja pedig Magyarországon él. "Prágában teljesen egyedül vagyunk. Senkit nem tudunk hirtelen felhívni, hogy gyertek, vagy segítsetek. Találtunk egy bébiszittert, magyar ráadásul, ami számomra fontos volt" – nyilatkozta korábban.

Babát vár a magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamarahttp://www.life.hu/csalad/20170806-babat-var-a-magyar-szepsegkiralyno-cserhati-tamara.htmlTitokban, Balin mondta ki a boldogító igent Tamara, most pedig máris érkezik a baba. CsaládOrigoNyilvánosan is szoptatott már Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170806-nyilvanosan-is-szoptatott-mar-horvath-eva-vallomas.htmlNemrég szülte meg kisbabáját Horváth Éva, de máris fantasztikus alakja van. CsaládGyönyörű volt húga esküvőjén Osvárt Andreahttp://www.life.hu/csalad/20170804-gyonyoru-volt-huga-eskuvojen-osvart-andrea-parjaval.htmlOlasz párjával érkezett testvére esküvőjére a színésznő. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo A házuk előtt gázolta halálra egy részeg Balázs Andrea nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20170804-a-hazuk-elott-gazolta-halalra-egy-reszeg-sofor-balazs-andrea-noveret.htmlA mindig vidám és mosolygós Balázs Andi súlyos családi tragédiájukról vallott. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe Nátánthttp://www.life.hu/csalad/20170730-istenes-bence-es-csobot-adel-dilemmazik-a-bolcsikerdesen.htmlIstenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe kisfiukat, vagy sem. Bence szeretné, ha Nátán közösségbe járna, az énekesnő viszont szeretné még maga mellett tudni a 14 hónapos Nátánt. Család--Szamosi Zsófia kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20170804-szamosi-zsofia-deak-kristof-mindenki-cimu-filmjenek-foszereploje-kisbabat-var.htmlAki a Terápia című sorozatből nem ismerte volna Szamosi Zsófia nevét, az Deák Kristóf Mindenki című Oscar-díjas alkotása után biztosan megismerte. A szép színésznő babát vár, és örömmel mesélt várandósságáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.