Mindenki (kisfilm) Szamosi Zsófia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki a Terápia című sorozatből nem ismerte volna Szamosi Zsófia nevét, az Deák Kristóf Mindenki című Oscar-díjas alkotása után biztosan megismerte. A szép színésznő babát vár, és örömmel mesélt várandósságáról. 

A 39 éves színésznő már terhessége felénél jár, és sok egyéb mellett a babavárásról is mesélt a Vasárnapi híreknek.

"Nagyon jókor jött most ez a gyerek. Valahogy kicsit leült körülöttem minden. Persze azért játszom továbbra is. Van egy vígjáték, amit Budaörsön csináltam még évad elején: Hazudj inkább, kedvesem. Augusztus végén a Városmajori Szabadtéri színpadon, néhány napra rá pedig Nyíregyházán, a Vidor Fesztiválon még fellépek vele. Sőt, októberben a Pali is megy néhányszor, majd valami nagy bő ruhát veszek fel" - nyilatkozta.

Szamosi Zsófia a Mindenki című kisfilmben Forrás: Meteor Film

A házuk előtt gázolta halálra egy részeg Balázs Andrea nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20170804-a-hazuk-elott-gazolta-halalra-egy-reszeg-sofor-balazs-andrea-noveret.htmlA mindig vidám és mosolygós Balázs Andi súlyos családi tragédiájukról vallott. CsaládOrigoÍgy fest az 5 hónapos terhes Szabó Zsófi: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170801-igy-fest-az-5-honapos-terhes-szabo-zsofi.htmlA műsorvezető nemrégiben mesélte el, hogyan tudta meg, hogy édesanya lesz, most pedig fotót is tett fel terhespocakjáról. Család--Így reagált Szabó Zsófi anyukája arra, hogy nagymama leszhttp://www.life.hu/csalad/20170726-igy-reagalt-szabo-zsofi-anyukaja-arra-hogy-nagymama-lesz.htmlAhogy már írtunk róla, Szabó Zsófi babát vár. A fiatal műsorvezető először természetesen Zsoltinak mondta el az örömhírt, aztán anyukája tudta meg a terhességét. Család--Csecsemővel a karjában pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/csalad/20170716-csecsemovel-a-karjaban-pozol-palvin-barbara.htmlPalvi Barbi a közösségi oldalára megkapó képet posztolt. Család--Istenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe Nátánthttp://www.life.hu/csalad/20170730-istenes-bence-es-csobot-adel-dilemmazik-a-bolcsikerdesen.htmlIstenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe kisfiukat, vagy sem. Bence szeretné, ha Nátán közösségbe járna, az énekesnő viszont szeretné még maga mellett tudni a 14 hónapos Nátánt. Család--Rubint Réka és lánya, Lara elképesztően hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/csalad/20170711-rubint-reka-es-lanya-lara-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlRubint Réka előszeretettel tölt fel fényképeket a közösségi felületeire gyerekeiről. Így tett most is: megmutatta, mennyire hasonlít hozzá kamaszlánya, Lara. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.