Várandós-, újszülött-, szoptatós képek, amelyeken kutyák a főszereplők

kutya szoptatós képek várandós fotózás szoptatás újszülött fotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság teljesen természetes, hogy a várandós kismamáról csodaszép képsorozat készül, megörökítve ezt az egyedülálló és megismételhetetlen időszakot. Sőt még cenzúrázatlan szoptatós képek is napvilágot láttak! Ám az, hogy a babaváró fotók főszereplői kutyák, nos, az már jóval szokatlanabb.

A Washingtonban élő Elsa Veria-Means okozott nem kis meglepetést, mikor Twitter-oldalán várandós fotókat osztott meg. Ám ő maga nem várt babát, csupán keverék kutyusa, Fusee. Róla azonban igazán bűbájos képek készültek. Virágkoszorúját – amelyet türelmesen viselt végig - a fesztiválozók is megirigyelhetnék, a romantikus hangulat pedig csak egy plusz az egyébként hipercuki konstrukció mellett.

Bűbájos képek készültek a várandós keverék kutyusról, Fusee-ről Fotó: Clayton Foshaug

A fotózáson a kutyus láthatóan jól érezte magát, élvezte az osztatlan figyelmet, nem sokkal a képek elkészülte után pedig életet adott 8 kölykének.

Nem Fusee az egyetlen, akinek várandósságát gazdája imádnivaló módon örökítette meg.

Tavaly Lilica a szomszéd kutyájával történt rövidéletű románcának köszönhetően vált anyává. Ám még mielőtt a kölykök megszülettek volna, gazdája brazil fotográfus barátnője, Ana Paula Grillo készített róla egy kedves kis fotósorozatot, amin érződik, hogy a tacsi hatalmas pocakja ellenére is igazi kis energiabomba.

A tacsi mama a nagy pocakja ellenére is igazi energiabomba Fotó: Ana Paula Grillo

Grimaszbajnokok: 10 kutya, akik a legviccesebb fejeket vágják

Vicces fotósorozatot készített a fényképész, azt a pillanatot kapta el, amikor kutyák megpróbálnak ráharapni a levegőben repülő jutalomfalatra. Az ebek tekintete mindent elárul!

A képeken jól látszik, hogy Lilica büszkén pózol, mintha érezné az állapota utánozhatatlan szépséget. A fotózásról Grillo így nyilatkozott;

"Olyan szépen mosolygott, ami szinte már megható" Fotó: Ana Paula Grillo

A kiskutyák megszületése remek alkalmat adott egy újszülött fotózásra is.

A kiskutyák megszületése remek alkalmat adott, egy újszülött fotózásra is Fotó: Ana Paula Grillo

Ezeken a képeken látszik, hogy Lilica féltőn óvja kölykeit, Grillónak azonban fesztelenül áll modellt.

A képeken jól látszik, hogy Lilica féltőn óvja kölykeit, Grillónak azonban fesztelenül áll modellt Fotó: Ana Paula Grillo

Szerencsére Ana Facebook-oldalát nem tiltották le a cenzúra nélkül kikerülő szoptatós fotók miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.