Pár héttel C. Rolando ikreinek születése után kiderült, hogy a barátnője is terhes

Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu pár héttel ezelőtt beszámolt, megszülettek Cristiano Ronaldo ikrei, akiket béranya hozott a világra. Most pedig úgy tűnik, még tovább bővül a család.

Alig múlt két hete, hogy egy portugál tévécsatorna értesülései szerint egy fiú és egy lány, Eva és Meteo érkeztek a sztárfocista családjába. A kicsiket béranya hozta világra, ahogy Ronaldo idősebbik fiát is.

Ronaldo és Georgina korábbi fotója miatt sokan tudni vélték, hogy a fiatal modell bizony terhes Forrás: Instagram/cristiano

A Daily Mail azonban most arról tájékoztat, hogy a sztár barátnője várandós, méghozzá öt hónapja hordja a szíve alatt közös gyermeküket. Ugyan 10 év korkülönbség van Ronaldo és a gyönyörű Georgina között, de ez őket egyáltalán nem zavarja, sőt. Állításuk szerint olyan harmónia van közöttük, mint még eddig soha senkivel. A sztár már meg is kérte a szexi fiatal lány kezét, annak ellenére, hogy még csak nyolc hónapja, tavaly november óta alkotnak egy párt.

A lap képeket is közölt a szerelmesekről, melyeken

szemmel láthatóan gömbölyödik a modellkedéssel éppen csak ismerkedő lány hasa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.