mulatós zene Jolly és Suzy gyermek Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is megdöbbentek, mikor meglátták a kamasz fiúról készült fényképet: nagyon hasonlít az édesapjára. 

A mulatós sztár általában arra használja a közösségi oldalát, hogy képeket osszon meg a kedveséről, Suzyról, illetve az angyalarcú kislányáról. A soron következő koncertek időpontját, dalok videoklipjeit és más érdekességeket is találhatunk az oldalon, de Jolly nemrég olyat posztolt, amitől többen megdöbbentek:

Feltöltött egy fotót, amin a kis Suzyval látható, illetve egy kamaszkorú fiúval, aki a zenész kiköpött mása. A kép alá azt írta: "Gyermekeimmel egy gyönyörű est" - sokan ebből döbbentek rá, hogy Jollynak van egy fia is.

A fotó természetesen hatalmas rajongást keltett, 8 ezer kedvelésnél is többet kapott, de volt olyan kommentelő aki megjegyezte, hogy eddig még sosem hallott a fiáról:

"Hát én nem is tudtam, hogy neked van egy fiad is, most látom először!! A kislány nagyon ari, a fiad meg tiszta te! Le se tagadhatnád!" - írta a rajongó.

Lagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé áll

Lagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé áll a víz- és áramlopási ügy miatt. Nemcsak ő, hanem felesége és 9 társa is ott lesz. "Készülünk a tárgyalásra, és várom, hogy végre tisztázhassam magam" - olvass tovább itt...

Judy:"Ha a sors is úgy akarja, akkor lesz még egy csemeténk"http://www.life.hu/csalad/20170622-judyek-szeretnenek-meg-egy-gyereket.htmlIgazi örömhírt közölt az énekesnő: bármelyik pillanatban megfoganhat Maja kistestvére. CsaládOrigoWolf Kati cuki fotóval köszöntötte az édesapját http://www.life.hu/csalad/20170622-cuki-fotoval-koszontotte-az-edesapjat-wolf-kati.htmlWolf Kati egy különleges képet tett közzé az oldalán: együtt ünnepel a szintén művész édesapjával. Család--Ezért nem lesz gyermeke Sárközi Anitának http://www.life.hu/csalad/20170622-ezert-nincs-gyermeke-sarkozi-anitanak.htmlA hölgyek életében bizony olykor nehéz eldönteni, hogy mikor érkezett el a gyermekvállalás ideje. Anita túl sokáig halogatta, most pedig már későnek érzi. Család--12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian http://www.life.hu/csalad/20170622-tizenket-millioert-fogadott-beranyat-kim-kardashian.htmlA sztárpár úgy döntött, nem kockáztat: béranya segítségével fogják világra hozni harmadik gyermeküket. Család--Anyatejfagyival hűsöl egy kisbaba: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170621-anyatejfagyival-husiti-a-kisbabajat-egy-no.htmlEgyre több édesanya készít anyatejfagyit a kisbabáknak, akik velünk együtt rosszul viselik a hőséget. CsaládOrigoKulcsár Edina az édesanyjával szelfizett: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170621-anyukajaval-szelfizett-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina nem mindennapi fotót tett közzé az oldalán: együtt pózolt az édesanyjával. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.