Judy:"Ha a sors is úgy akarja, akkor lesz még egy csemeténk"

Judy családalapítás kisbaba énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi örömhírt közölt az énekesnő: bármelyik pillanatban megfoganhat Maja kistestvére. 

Judy egy darabig abban a hitben élt, hogy nem lehet gyermeke, hiszen mindent megtettek, mégsem sikerült. Később azonban rájött, hogy a görcsössége szab gátat a fogantatásnak, és miután elengedte az akaratos ragaszkodást, megszületett a kis Maja, aki ma már 6 éves.

A szülést követően újabb problémákkal kellett szembenéznie, ugyanis komoly súlyfelesleggel rendelkezett, ami miatt teljesen elveszítette az önbizalmát, és azt sem tudta, hogyan maradjon egyensúlyban a három női szerepben:

Judy Forrás: Klinszky

"Soha nem bizonytalanodtunk el abban, hogy szeretjük egymást. Párkapcsolati kríziseink persze akadtak, de a legtöbb abból fakadt, hogy a szülés után az önbecsülésem a béka segge alá süllyedt. Húsz kiló plusz volt rajtam, nem éreztem magam nőnek" - vallotta be Judy.

Most azonban már minden a legnagyobb rendben, ezért elhatározták, hogy

vállalnak még egy gyermeket.

Semmilyen módon nem védekeznek, rábízzák magukat a sorsra: ha jönni akar jöjjön, de ha nem, ők akkor is már egy boldog, kerek családot alkotnak - írta meg a hot! Magazin.

Egy magyar drogkereskedő naplója – 1. rész; A bekerüléshttp://www.life.hu/csalad/20170621-egy-magyar-drogkereskedo-naploja-1-resz-a-bekerules.htmlHárom részben ismerheted meg, hogy hazánkban milyen is egy „középen" elhelyezkedő drogterjesztő élete - az illegális szerekkel való kapcsolatának kezdetétől, a komoly forgalmazáson át, egészen a kilépéséig. Miként válik valaki fogyasztóból drogkereskedővé, hogyan látja erkölcsi szempontból a foglalkozását? Többek közt erre is választ kapsz, no meg persze szó lesz arról is, hogy mi vezetett a legális életbe való visszalépéséhez. CsaládThinkstock12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian http://www.life.hu/csalad/20170622-tizenket-millioert-fogadott-beranyat-kim-kardashian.htmlA sztárpár úgy döntött, nem kockáztat: béranya segítségével fogják világra hozni harmadik gyermeküket. Család--Brutális sorozatgyilkosok, akikbe nők százai szerettek bele - Hübrisztofília (18+)http://www.life.hu/csalad/20170619-brutalis-sorozatgyilkosok-akikbe-nok-szazai-szerettek-bele-hubrisztofilia-18.htmlKi hinné, hogy egy sorozatgyilkos, aki nőket erőszakolt és ölt meg, vagy épp fiatal fiúk testéből evett, a börtönben naponta több szerelmes levelet és házassági ajánlatot is kap. Bizony, ez a jelenség nem új keletű, a szexuális deviancia ezen formája már régóta ismert, és emiatt több házasság is született gyilkos és rajongója között. Család--Cuki fotó: így alszik Som-Balogh Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170621-igy-alszik-som-balogh-edina-kislanya.htmlSom-Balogh Edina kislánya, Lilien hihetetlenül édes csöppség és úgy tűnik, nyugodt baba. Hiába van hangzavar körülötte, ő mélyen alszik. Család--Anyatejfagyival hűsöl egy kisbaba: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170621-anyatejfagyival-husiti-a-kisbabajat-egy-no.htmlEgyre több édesanya készít anyatejfagyit a kisbabáknak, akik velünk együtt rosszul viselik a hőséget. CsaládOrigoHien közös fotót posztolt a tesójávalhttp://www.life.hu/csalad/20170621-kozos-fotot-posztolt-a-testverevel-hien.htmlKülönleges fotót posztolt Hien a közösségi oldalán: kiderült, hogy ki az a félmeztelen férfi a képen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.