Wolf Kati cuki fotóval köszöntötte az édesapját

fotó család születésnap Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati egy különleges képet tett közzé az oldalán: együtt ünnepel a szintén művész édesapjával. 

Wolf Kati édesapja nemrég töltötte be a 70. életévét. Az ehhez hasonló kerek évfordulókról nagy ünneplésekkel szoktak megemlékezni, ezért nem csoda, hogy az énekesnő is közzétett egy fotót az alkalom kapcsán.

A frissen felkerült fotón apa és lánya szeretetteljesen ölelik egymást, és az külön megjegyeznivaló, hogy az Erkel-díjas zeneszerző egyáltalán nem néz ki 70-nek. Jól tartja magát.

A képet Kati követői is imádják, fél nap alatt közel 1000 kedvelést gyűjtött össze, és rengeteg gratuláció is érkezett kommentek formájában.

Wolf Kati hízókúrára fogta magát

Wolf Kati bevallottan imádja a testmozgást: úszni és futni jár, pedig mondhatni pörgősek a mindennapjai, és nem nagyon van ideje elkényelmesedni. A sztáranyuka elárulta, hogy néha már arra kell figyelnie, nehogy túl sok energiát adjon le, mert akkor fékezhetetlen fogyásnak indulna.

Egy magyar drogkereskedő naplója – 1. rész; A bekerüléshttp://www.life.hu/csalad/20170621-egy-magyar-drogkereskedo-naploja-1-resz-a-bekerules.htmlHárom részben ismerheted meg, hogy hazánkban milyen is egy „középen" elhelyezkedő drogterjesztő élete - az illegális szerekkel való kapcsolatának kezdetétől, a komoly forgalmazáson át, egészen a kilépéséig. Miként válik valaki fogyasztóból drogkereskedővé, hogyan látja erkölcsi szempontból a foglalkozását? Többek közt erre is választ kapsz, no meg persze szó lesz arról is, hogy mi vezetett a legális életbe való visszalépéséhez. CsaládThinkstock12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian http://www.life.hu/csalad/20170622-tizenket-millioert-fogadott-beranyat-kim-kardashian.htmlA sztárpár úgy döntött, nem kockáztat: béranya segítségével fogják világra hozni harmadik gyermeküket. Család--Brutális sorozatgyilkosok, akikbe nők százai szerettek bele - Hübrisztofília (18+)http://www.life.hu/csalad/20170619-brutalis-sorozatgyilkosok-akikbe-nok-szazai-szerettek-bele-hubrisztofilia-18.htmlKi hinné, hogy egy sorozatgyilkos, aki nőket erőszakolt és ölt meg, vagy épp fiatal fiúk testéből evett, a börtönben naponta több szerelmes levelet és házassági ajánlatot is kap. Bizony, ez a jelenség nem új keletű, a szexuális deviancia ezen formája már régóta ismert, és emiatt több házasság is született gyilkos és rajongója között. Család--Cuki fotó: így alszik Som-Balogh Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170621-igy-alszik-som-balogh-edina-kislanya.htmlSom-Balogh Edina kislánya, Lilien hihetetlenül édes csöppség és úgy tűnik, nyugodt baba. Hiába van hangzavar körülötte, ő mélyen alszik. Család--Anyatejfagyival hűsöl egy kisbaba: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170621-anyatejfagyival-husiti-a-kisbabajat-egy-no.htmlEgyre több édesanya készít anyatejfagyit a kisbabáknak, akik velünk együtt rosszul viselik a hőséget. CsaládOrigoKulcsár Edina az édesanyjával szelfizett: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170621-anyukajaval-szelfizett-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina nem mindennapi fotót tett közzé az oldalán: együtt pózolt az édesanyjával. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.