Bajor Imre lányának, Bajor Lilinek nagyon hiányzik az édesapja

Forrás: RTL -
Bajor Imre Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre lánya 3 éve vesztette el édesapját, de még most sem tette túl magát a színművész halálán. Azt reméli, hogy fentről látja, mit csinál, és nem okoz neki csalódást!

Lassan három éve, hogy Bajor Imre távozott az élők sorából, a család és a barátok viszont még most sem tudták teljesen feldolgozni a halálát. A lánya sincs ezzel másként, aki a szülei tanácsa ellenére színésznek tanul. „Azt akarta, hogy valami egészen mást csináljunk. Anya is, ő nem ragaszkodott a külföldhöz, csak hogy ezt ne. Féltettek a kiszolgáltatottságtól” - mondta Lili, akinek nagyon hiányzik, hogy édesapja terelgesse.

Bajor Imre Forrás: RTL

„Nagyon hiányzik, vágynék valamiféle visszajelzésre tőle, terelgetésre az életben, arra a fajta szeretetre, amire ő bármikor kapható volt. Az olyan, mintha folyton ölelne valaki. Egész életében ilyen volt, és nem csak velünk. Mindenkinek jutott a jókedvéből, a jó szavakból. Remélem, hogy nem okozok neki csalódást. Biztos lát, tudja, hogy mit csinálok” - mondta Bajor Imre lánya.

Dudás Miklós és szerelme, Szigligeti Ivett újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-dudas-miklos-es-szigligeti-ivett-ujra-egyutt.htmlDudás Miklós és barátnője sokszor szerepeltek a címlapokon, hiszen egy doppingbotrány és egy lopási ügy is van a hátuk mögött. A kapcsolatot is megviselte a sok probléma, de most újra összejöttek, és boldogabbak, mint valaha.TV + Sztárok--Így lesz a romantikából világ vége Pumpedéknál: Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170619-pumpedek-velencei-utazasa-teljesen-tonkrement.htmlPumpedék velencei utazásáról sok mindent képzeltünk, de azt nem, hogy hagyományos, romantikus utazás lesz majd. Nem is lett az: Videó! TV + Sztárok--Interjú az újonnan választott szépségkirálynővel, Koroknyai Virággalhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-interju-az-uj-szepsegkiralynovel-video.htmlÚgy tűnik, az ország legszebb nője nem csak kívülről szép... TV + SztárokOrigoFolytatódik a vita Szabó Zsófi és Majka között: több sztár is beszállthttp://www.life.hu/sztarok/20170619-folytatodik-a-vita-szabo-zsofi-es-majka-kozott.htmlSzabó Zsófi és édesanyja adtak interjút egy magazinnak közösen, melyben arról is szó esett, hogy Pálma asszonyt eleinte zavarta Zsolti roma származása. Majka erről a nyilatkozatról nyilvánított ki véleményt Facebook-oldalán, majd elszabadult a pokol: többen is beszálltak a vitába. TV + SztárokOrigoSarka Kata elégedett az eredménnyel- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-sarka-kata-elegedett-video.htmlSarka Kata nagyon meg van elégedve a szépségkirálynő- választás eredményével. Alig bírt betelni a látvánnyal.... TV + Sztárok--Rémesen fest Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170618-toth-vera-remesen-fest-toth-vera.htmlAz énekesnő sokkoló fotót tett közzé Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.