Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál négyéves kislánya, Mici ugyan még csak óvodás, de könnyen lehet, hogy már most tudja, mi lesz, ha nagy lesz.

A TV2 műsorvezetője a minap egy csodás fotót tett közzé gyermekéről. Mici ugyanis fényképezőgépet ragadott, és azt kérte az anyukájától, hogy mosolyogjon a kamerába:

Mosolyogjak, azt kéri☺️ ☀️ #apjalánya #mici #apamárismegfertőzte #büszkevagyok #anyavagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

"Mosolyogjak, azt kéri☺️#apjalánya #mici #apamárismegfertőzte #büszkevagyok #anyavagyok" - fűzte hozzá a képéhez Nóra, aki ezzel mindenki számára egyértelművé tette (ha nem lett volna az), honnan örökölte a kislánya a fényképezés iránti szenvedélyét.

Nánási Pál megmutatta második otthonát

Több száz négyzetméternyi terület, hatalmas ablakok, és persze természetes fény. Gyerekszoba, irodák, bárpult és fű a falon. Mindez Nánási Pál fotóstúdiójában, ahova a fényképész korábban a TV2 kameráit is beengedte. Lássuk hát a videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.