Damu sógornője kitálalt: Roland, mondj le a lányodról!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, már a kis Maja születése előtt biztos volt, hogy a baba nem kerülhet a vér szerinti szüleihez. A picit azóta Edina testvére neveli, ő Maja ideiglenes gyámja már több mint egy éve. Damu Roland azonban többször is azt nyilatkozta, vissza szeretné szerezni a kislányát. Most végre a másik fél, Katalin is megszólalt.

"Életében talán összesen két csomag pelenkát vett a lányának.Amióta elhagyta a húgomat, legalább négy barátnője volt.

Damu Roland és Edina Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az életrajzi könyvéből háromszáz példányt elvitt a kiadótól, a számlát pedig Edina nevére íratta, szóval több százezer forintos tartozásunk is van" - nyilatkozta Damu Edina testvére a Ripostnak, aki elmondta, hogy Edina jelenleg is kezelés alatt áll, nincs saját keresete.

- mondta.

Damu Roland kislánya alultáplált és koszos?

Damu Roland kislányát, Maját a színész exének nővére neveli születése óta. A közelmúltban viszont a rendőrséghez és a gyámhatósághoz feljelentés érkezett ellene, kiskorú veszélyeztetése miatt. Az esetről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.