Második gyermekét várja a 15 éves tinilány

Forrás: Thinkstock -
terhesség tinédzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál Mollie Syrigos még 2016-ban esett először teherbe, mindössze 13 évesen. Most pedig a második gyermekével várandós, mindössze 15 évesen.

A fiatal anyuka alig kezdte el a középiskolát, amikor örökre megváltozott az élete, és teherbe esett első babájával. Sokan ítélték el már akkor is amiatt, hogy ilyen korán gyermeket vállalt. Most pedig a barátja, a 15 éves Oscar Wilks, másodszorra is teherbe ejtette Mollie-t.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Az első néhány hónapban nem sok támogatást kaptam. Mindenki megpróbált meggyőzni arról, hogy vetessem el a gyereket, ami nem éppen a legkellemesebb dolog. Nagyon kemény időszak volt" - idézi Mollie-t a Daily Mail, akire máig furcsán néznek az emberek, valamint zaklatják is az interneten.

Oscar elmondta, hogy egyik gyermeket sem tervezték, de mind a ketten eléggé felkészültnek érezték magukat ahhoz, hogy vállalják a második babát is. "Amikor nagyon szeretnél valamit, a kihívások csak megerősítenek. Én készen állok és nagyon izgatott vagyok a kicsi miatt" - mondta a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.