Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana öccsének, Charles-nak és Victoria Lockwoodnak négy gyermeke született. Közülük a legidősebb lány, Lady Kitty Eleanor Spencer az, akivel manapság sokkal többet foglalkozik a világsajtó, hiszen a 26 éves lány megdöbbentően hasonlít híres nagynénjére.

Kitty hamar nagy népszerűségre tett szert, és nem csak a külseje miatt, hanem azért is, mert Dianához hasonlóan a hétköznapi emberek is azonosulni tudnak vele.

Kitty Spencer és Diana hercegnő Forrás: Instagram/kitty.spencer, AFP

Kitty a nagynénja nyomdokaiba lépett, sok időt szán jótékonykodásra.

A Vanity Fair úgy tudja, hogy a fiatal lány a Centrepoint nevű szervezet nagykövete, amely a hajléktalanokat segíti. Kitty a tanulmányai és a jótékonykodás mellett modellkedik is, de ezt csak hobbiként űzi. Kitty szőke fürtjeit, arcvonásait és gyönyörű kék szemeit nézve mindenkinek azonnal Diana hercegnő jut eszébe:

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

A lány csupán 7 éves volt, mikor Diana elhunyt, így nincsen sok közös emléke vele, de elmondása szerint nagy becsben őrzi azt a keveset is, ami megmaradt csodálatos nagynénjéről.

#tbt

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

Az állatvilág egyedülálló anyái, akik komoly áldozatok hoznak utódaikérthttp://www.life.hu/csalad/20170525-az-allatvilag-egyedulallo-anyai-akik-komoly-aldozatok-hoznak-kolykeikert.htmlAz anyák nap mint nap kemény harcot folytatnak azért, hogy a munka és egyéb elfoglaltságok mellett is remekül el tudják látni gyermekeik nevelését. Az egyedülálló anyáknak azonban nehezebb a dolguk, hiszen nekik nincs ott apa, akit segítségül lehet hívni, ha szorít az idő, vagy épp elvonulnának egy kis feltöltődésre. Már a mi társadalmunkban is egyre gyakoribb ez a jelenség, de az állatvilágban, bizony ennek évezredes hagyománya van. Család--Csobot Adél rajtakapta Istenes Bencét egy másik nővel?http://www.life.hu/csalad/20170528-csobot-adel-rajtakapta-istenes-bencet.htmlCsobot Adél és Istenes Bence imádják egymást, de persze náluk is akadnak olyan alkalmak, amikor kicsit megtréfálják egymást. Leginkább Bence Adélt...Család--Budapesti városnézéssel telt Rubint Rékáék szombatjahttp://www.life.hu/csalad/20170528-budapesti-varosnezessel-telt-rubint-rekaek-napja.htmlImádták a követői Rubint Rékáék családi fényképeit. Bár Norbi - legalábbis a fotók szerint - nem tartott velük a városnézésre, elvitték magukkal Réka édesanyját, Rellát és Lara barátnőjét is. Család--Ben Stiller és Christine Taylor válnakhttp://www.life.hu/csalad/20170528-ben-stiller-es-christine-taylor-elvalnak.htmlBen Stiller és Christine Taylor közleményben jelentették be, hogy 18 év együttélés és 17 év házasság után elválnak – írja a Daily Mail.Család--Lelkiismeret-furdalása van Udvaros Dorottyánakhttp://www.life.hu/csalad/20170528-lelkiismeretfurdalasa-van-udvaros-dorottyanak.htmlUdvaros Dorottya a Mozsár Műhely pódiumestjén öntötte ki a lelkét a közönség előtt Szily Nórának. Bevallotta, hogy édesanyja, Dévay Camilla örökségét hozta magával: egyikük sem fordított maximális figyelmet a hivatása miatt gyermekére. Család--Édesanyja nélkül ment külföldre Liptai Claudia kislánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20170527-edesanyja-nelkul-ment-kulfoldre-liptai-claudia-kislanya-panka-versenyezni.htmlKülföldi versenyen vesz részt Liptai Claudia kislánya, Panka. A műsorvezető nagyon büszke gyermekére, aki évek óta hatalmas sikereket ér el gimnasztikában. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.