Budapesti városnézéssel telt Rubint Rékáék szombatja

Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádták a követői Rubint Rékáék családi fényképeit. Bár Norbi - legalábbis a fotók szerint - nem tartott velük a városnézésre, elvitték magukkal Réka édesanyját, Rellát és Lara barátnőjét is. 

"De szép kis nap volt a mai is" - kommentálta a Facebookra feltöltött képeket Réka, követőik pedig odáig voltak a szép család láttán.

A fitneszmami egyébként gyakran enged betekintést a családi életükbe - láthatunk fotókat és videókat arról, ahogyan a vacsorájukat készítik, vagy ebédelnek valahol, esetleg pihennek. Vannak, akik úgy érzik, túl sokat mutatnak az intim pillanataikból, mások pedig pont ezért (is) rajonganak értük.

Édesanyja nélkül ment külföldre Liptai Claudia kislánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20170527-edesanyja-nelkul-ment-kulfoldre-liptai-claudia-kislanya-panka-versenyezni.htmlKülföldi versenyen vesz részt Liptai Claudia kislánya, Panka. A műsorvezető nagyon büszke gyermekére, aki évek óta hatalmas sikereket ér el gimnasztikában. CsaládOrigoMegmutatta otthonát Pápai Joci: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170523-megmutatta-otthonat-papai-joci.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyen végző magyar versenyző, Pápai Joci egy eldugott kis utcában él Tatán feleségével, Anitával és két gyermekével, Hannával és Zalánnal. Család--Adásban olvasott be lánya Fésűs Nellynekhttp://www.life.hu/csalad/20170523-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-adasaban-olvasott-be-lanya-fesus-nellynek.htmlNekiesett édesanyjának Csenge a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában. A jelenleg Ázsiában forgató színésznőnek kínos pillanatokat kellett átélnie. Család--Új fotó készült Sarolta hercegnőről, maga Katalin készítettehttp://www.life.hu/csalad/20170501-uj-foto-keszult-sarolta-hercegnorol-maga-katalin-keszitette.htmlAhogy a kis Györgyön, úgy Sarolta hercegnőn is mindig rajta van a világ szeme. A kislányról készült legújabb nyilvános fotó is roppant népszerű, ami nem is csoda, hiszen oltári cuki. Család--Megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20170520-megszuletett-erdei-zsolt-harmadik-gyermeke.htmlMájus 18-án megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A kisfiú, testvéréhez hasonlóan, hét hónapra, koraszülöttként jött a világra. CsaládOrigoEzért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.