Vigyázat, gyerekkel vagyok! Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiesett édesanyjának Csenge a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában. A jelenleg Ázsiában forgató színésznőnek kínos pillanatokat kellett átélnie.

"Otthon se vagy, kezdjük ott, azért mert állandóan dolgozol. Azért amikor leülsz, akkor gondolom megszólíthatom az anyukámat?! Legalább hadd beszéljek egy-két szót azzal, aki az anyámnak nevezi magát! De ha meg nem mondom, akkor az a bajod" - sorolta a kislány a problámáit.

Fésűs Nelly Fotó: Hámori Zsófia

Pippa Middleton esküvőjén se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20170520-igy-zajlott-le-pippa-middleton-eskuvoje.htmlFérjhez ment szombaton Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegné húga. TV + Sztárok--Ők érkeztek meg eddig Pippa Middleton esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ok-erkeztek-meg-eddig-pippa-middleton-eskuvojere-harry-vilmos.htmlMár tényleg nincs sok idő, hogy Pippa Middleton kimondja a boldogító igent 41 éves bankár vőlegényének, James Matthewsnak. A vendégek már el is kezdtek gyülekezni: a legközelebbi rokonság - egy része legalábbis - megérkezett. TV + Sztárok-- Ismerd meg Pippa Middletont, Katalin hercegnő húgát! - Fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170520--ismerd-meg-pippa-middletont-katalin-hercegno-hugat.htmlPippa Middletont már egy ideje nem csupán Katalin hercegnő húgaként emlegetik. A legtöbben talán akkor ismerték meg, amikor a nővére esküvői tanúja volt, de sokat beszéltek arról is, amikor Kim Kardashiannel popsiháborúban álltak egymással, így ő is igazi celeb lett. TV + Sztárok--Kasszás Erzsinek adta a ruháit Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-kasszas-erzsinek-azaz-balazs-andinak-adta-ruhait-toth-vera.htmlTóth Vera nemrég 40 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, így a ruhái egy részét az egyik legjobb barátnőjének, Balázs Andreának, azaz Kasszás Erzsinek adta. A TV2 Mokkájában elmesélték, hogy hogyan zajlott a ruhák átadása. TV + Sztárok--Új külsővel és új dallal jelentkezett Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-olah-ibolya-uj-kulsovel-es-uj-dallal-jelentkezett.htmlA vad és lázadó Oláh Ibolya, úgy tűnik, egyre inkább megtalálja a helyét a világban. Legfrissebb fotói és új dala legalábbis ezt támasztják alá. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSmink nélkül is gyönyörű Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-smink-nelkul-is-gyonyoru-liptai-claudia-musorvezeto.htmlLiptai Claudia boldog, hiszen fél éve megszületett a kisfia, szerelme pedig nemrég el is jegyezte. Egy valamivel azonban nem elégedett: mégpedig a szülés utáni alakjával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.