Majka gyerekeit imádja az internet

Forrás: TV2 -
Dundika Majka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is imádták a rajongók Majka képeit, amin a gyerekei szerepelnek, de a legfrisebb fotó mindent visz.

Biztos, hogy ettől a képtől ma már nem lesz cukibb. Majka friss fotót posztolt két fiáról, Mariánról és Olivérről, amint egymást ölelik. Egészen megható, ahogy a nagyobb testvér védelmezőn a kicsi vállára teszi a kezét. Marián már öt éves és nagyon hasonlít az édesapjára.

Intim fotósorozatot készít a családjáról egy nő (18+)http://www.life.hu/csalad/20170517-intim-kepeken-jeleniti-meg-a-csaladjat-egy-no.htmlNem mindennapi fotósorozat látott napvilágot egy családról: olyan képek, melyeken a meztelenség nem az erotikát szimbolizálja. CsaládOrigoBenkő Dániel 69 évesen apa lesz?http://www.life.hu/csalad/20170517-kedvese-gyereket-akar-szulni-benko-danielnek.htmlNem mindennapi interjúnak lehettünk szem és fültanúi: Benkő Dániel és a nála 50 évvel fiatalabb múzsája, Bazsarózsa a gyermekáldáson dolgozik. CsaládOrigoGenetikai szexuális vonzerő, avagy anyák, akik szerelmesek lettek a saját gyerekükbehttp://www.life.hu/csalad/20170516-genetikai-szexualis-vonzero-anyak-akik-szerelmesek-lettek-sajat-gyermekukbe.htmlA genetikai szexuális vonzerőről viszonylag ritkán esik szó, hiszen a szülő-gyermek közti testi viszony tabunak számít. Ám az esetek számát tekintve a GSA (genetic sexual attraction) gyakoribb, mint hinnénk. Fontos leszögezni, hogy ez nem egyenlő a pedofíliával és egyéb gyermekek ellen elkövetett szexuális visszaéléssel. Család--Ronan Keating megmutatta kisbabáját: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170516-ime-az-elso-foto-ronan-keating-kisbabajarol.htmlMost először láthatjuk a Ronan Keating kisbabáját: nagyon aranyos fotót posztolt a feleségével. CsaládAFPMagányos farkas vagy? Nagydumás? Vagy netfüggő? Megmutatjuk, hogyan válaszd ki a mobilcsomagod!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20170516-telekom-mobilcsomag-kviz.htmlAzt látjuk, vannak ügyfeleink, akik sokat beszélnek. Meg olyanok is, akik keveset. Egyesek a netből nagyot merítenének, mások a kicsivel is beérik. Persze ez nem meglepő, hiszen sokfélék vagyunk. Ezért úgy döntöttünk a Telekomnál, hogy ügyfeleinkre bízzuk mobilcsomagjuk összeállítását. Annyi beszélgetést és sms-t, illetve mobilnetet tehetnek bele, amennyire szükségük van.HirdetésEurovíziós Dalfesztivál: Pápai Jocinak hiányzott a családja Kijevbenhttp://www.life.hu/csalad/20170516-papai-jocinak-hianyzott-a-csaladja-kijevben.htmlA közönség szavazatainak köszönhetően nyolcadik helyezett lett Pápai Joci az Eurovízión. Hatalmas boldogság ez neki, ugyanakkor már alig várta, hogy hazatérjen. Az énekesnek nagyon hiányzott a családja. CsaládOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.