Katalin hercegné Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a kis Györgyön, úgy Sarolta hercegnőn is mindig rajta van a világ szeme. A kislányról készült legújabb nyilvános fotó is roppant népszerű, ami nem is csoda, hiszen oltári cuki. 

A Sarolta hercegnőről készült legújabb fotó érdekessége, hogy Katalin hercegné készítette, és a második születésnapja előtt jelent meg. A királyi család követői pedig teljesen odáig vannak a kis kardigánjáért, frizurájáért, de legfőképpen bájos arcocskájáért.

Luxusautót kapott születésnapjára VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20170501-luxusautot-kapott-szuletesnapjara-vv-mici-valovilag-szereplo.htmlAzt nem tudni kitől, de elképesztő ajándékot kapott születésnapjára VV Mici, a ValóVilág legutóbbi szériájának nehézbombázója. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett - Peller Károly a kiesésükről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170501-a-nagy-duett-peller-karoly-a-kiesesukrol-beszelt.htmlA Nagy Duett című műsorból Peller Károly és Stohl Luca esett ki vasárnap este. Hiába "akasztott" magára izmot a színművész, nem kegyelmeztek nekik a nézők. Míg a zsűri szerint Luca a profik szintjén énekel, mégis kiszórták őket a versenyből. A Life.hu riportere Peller Károllyal beszélgetett. TV + SztárokOrigoÉlő adásban fogdosta Emma Marrone-t háttértáncosahttp://www.life.hu/sztarok/20170501-elo-adasban-fogdosta-emma-marrone-hattertancosa.htmlBotrány tört ki Emma Marrone volt eurovíziós versenyző televíziós fellépésén. Az énekesnőt saját háttértáncosa inzultálta. TV + SztárokOrigoÉdesapja halála után egy héttel hunyt el Romsics Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-edesapja-halala-utan-egy-hettel-hunyt-el-romsics-nora-modell.htmlEgy ország gyászolja a pár nappal ezelőtt elhunyt gyönyörű magyar modellt, Romsics Nórát. Reggel még csak a barátai részvétüzeneteit lehetett látni a Facebookon, mostanra azonban több részlet is napvilágot látott a tragédiával kapcsolatban. TV + SztárokThinkstockExek az édenben: Norbi romantikus történetehttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-norbi-romantikus-tortenete.htmlAz Exek az édenben kamerái előtt beszélt arról, hogyan jöttek össze a szülei. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Kiesett Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-kiesett-dia.htmlNorbi exének felbukkanásával már sejteni lehetett, hogy Dia nem sokáig marad a luxushotelben Balin. Addig-addig hisztizett, hogy a többiek hazaküldték. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.