Gyászol Alföldi Róbert: elvesztette hűséges kutyáját, Pankát

kutya Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alföldi Róbert elvesztette hűséges kutyáját, Pankát. Szívszorító szavakkal búcsúzott társától.

Alföldi Róbert mindenhova magával vitte Pankát, a színész-rendező környezetében élő emberek is mind ismerték és szerették a kutyust. Minden gazdit megvisel kedvencének, legjobb barátjának az elvesztése, így van ezzel Alföldi is. Egy gyönyörű fotóval és szívszorító szavakkal búcsúzott kutyájától.

33 éves lett Király Viktor: így nézett ki gyerekként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170329-33-eves-lett-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor ma ünnepli a 33. születésnapját, amiről természetesen testvére, Király Linda sem feledkezett el. Gyerekkori képpel köszöntötte öccseit! CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoÉszak-Olaszországban házasodik Gianni és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/csalad/20170329-eszak-olaszorszagban-hazasodik-gianni-es-debreczeni-zita.htmlDebreczeni Zita és Gianni szerettek volna mindent titokban tartani az esküvőjükről, de ez nem sikerült. Kiderült, hogy az észak-olaszországi Dolomitokban fognak örök hűséget esküdni. CsaládOrigoMásodik gyermekét várja Leonardo DiCaprio szuperszexi exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/csalad/20170329-masodik-gyermeket-varja-bar-refaeli.htmlBar Refaeli izraeli szupermodell tavaly nyáron adott életet első gyermekének, most pedig második babáját várja. Pocakját már meg is mutatta a nagyvilágnak. CsaládOrigo12 év után, terhesen tér vissza a képernyőre Konta Barbarahttp://www.life.hu/csalad/20170329-12-ev-utan-terhesen-ter-vissza-a-kepernyore-konta-barbara.htmlKonta Barbara teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Legutóbb három évvel ezelőtt hallottunk róla, amikor focista férjével beadták a válókeresetet. Az egykori színésznő azonban most hatalmas meglepetéssel szolgált. CsaládSztárok, akiknek szülei bűnözők voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170327-hiressegek-akiknek-szuleik-bunozok-voltak.htmlVan, amikor az alma szerencsére meglehetősen messze esik a fájától. Az alábbi hírességek minden igyekezetükkel azon voltak, hogy kitörjenek szüleik árnyékából, és velük ellentétben tisztességes életet élhessenek. Következzenek a hírességek, akiknek szülei különböző bűncselekményekben vettek részt. Család--Som-Balogh Edina megmutatta a kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170328-som-balogh-edina-megmutatta-a-kislanyat.htmlSom-Balogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, aki a Lilien nevet kapta. Az apróságról nemrég egy fotót is megosztott a színésznő. apukája vállán alszik a csöppség. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.