12 év után, terhesen tér vissza a képernyőre Konta Barbara

tévé Konta Barbara terhes visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konta Barbara teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Legutóbb három évvel ezelőtt hallottunk róla, amikor focista férjével beadták a válókeresetet. Az egykori színésznő azonban most hatalmas meglepetéssel szolgált. 

"Egy hét múlva szülök"mondta a Blikknek Konta Barbara, akinek első házasságából már van egy nyolcéves kislánya, Franciska. Őt jövő hét szerdán, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban ismerhetjük meg. Barbara csak miatta vállalta el a TV2 felkérését, annyira ki akarta próbálni, hogy milyen a tévében szerepelni. Franciska már nagyon várja húga érkezését, ahogy Barbara is. Az egykori színésznő jól viseli a várandósságot, bár a vége felé már nehezebbnek érzi.

Konta Barbara egy ideig a SportKlub műsorvezetője is volt Forrás: SportKlub

Konta Barbara egy utazási irodában dolgozik, a hollywoodi szuperprodukciók stábjainak tagjait utaztatják. Nem érezte, hogy a színészet lenne az ő útja, arra pedig egyáltalán nem számított, hogy válása után hamar szerelmes lesz:

"Éreztem, hogy az nem az én utam. Imádtam azt a hét évet, ami a sorozatról és a színházról szólt, de tudtam, hogy nekem váltanom kell. Mindezek nélkül viszont nem tudnám ennyire értékelni a mostani életemet. Nagyon boldog vagyok! (...) Bár nem számítottam rá, a válás után hamar szerelmes lettem. A párom civil foglalkozású, és lassan három éve vagyunk együtt, boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Eddig. Nyilván nem az első három év a nehéz."

Sztárok, akiknek szülei bűnözők voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170327-hiressegek-akiknek-szuleik-bunozok-voltak.htmlVan, amikor az alma szerencsére meglehetősen messze esik a fájától. Az alábbi hírességek minden igyekezetükkel azon voltak, hogy kitörjenek szüleik árnyékából, és velük ellentétben tisztességes életet élhessenek. Következzenek a hírességek, akiknek szülei különböző bűncselekményekben vettek részt. Család--Som-Balogh Edina megmutatta a kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170328-som-balogh-edina-megmutatta-a-kislanyat.htmlSom-Balogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, aki a Lilien nevet kapta. Az apróságról nemrég egy fotót is megosztott a színésznő. apukája vállán alszik a csöppség. Család--Itt a megoldás az oktatási rendszer problémáira? http://www.life.hu/csalad/20170327-brief-coaching-az-oktatasban-suto-hajni-interju.htmlEgy nagyszénási iskolában már sikerrel alkalmazzák a megoldásfókuszú brief coachingot – az eredmény: motiváltabb diákok és elégedettebb tanári kar. A kísérlet tovább folytatódik és hamarosan dokumentumfilm is készül arról, hogy miként változtatja meg egy problémás osztály struktúráját a Solutionsurfers által Magyarországra hozott, külföldön már évtizedek óta jól működő coaching módszer. Sütő Hajni írása következik. CsaládThinkstockZámbó Krisztián volt kedvese elvetette a zenész ikergyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20170328-zambo-krisztian-exe-elvetette-a-gyermekeit.htmlZámbó Krisztián már két 8 éves ikergyermek édesapja lehetne, ha volt kedvese nem döntött volna másként a magzatok sorsáról. Elvetette a gyerekeket, amit Zámbó Krisztián a mai napig sajnál. CsaládOrigoMadonna ikerlányai, Esther és Stella megkapták első babájukat - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20170327-madonna-ikerlanyai-megkaptak-elso-babajukat.htmlImádnivaló videót tett közzé a botrányhős Madonna örökbe fogadott gyermekeiről. A kicsik megkapták életük első babáját, nézd meg, hogy játszottak vele! CsaládOrigoLovasi András és Földes Eszter kapcsolatukról és gyerekvállalásról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20170327-lovasi-andras-es-foldes-eszter-gyereket-vallalna.htmlLovasi András és Földes Eszter a korkülönbség ellenére jól kiegészítik egymást a munkában és magánéletben egyaránt. Kapcsolatuk a gyermekvállalásra is készen áll, és a zenész szerint nagyon jó gyermekük lesz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.