szerelemgyerek szülő sztárok zabigyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb esetben a sztárbabák születését elképesztő médiafigyelem övezi. A híres anyukák és apukák közösségi oldalaikon és az újságok címlapjain mutogatják szemük fényét. Vannak azonban olyan esetek is, amikor a celebcsemete születését a híres anyuka annyira titokban tudja tartani, hogy arról még a gyerkőc apukája sem szerez tudomást.

Hugh Grant

Hugh Grant nem aprózta el. A színésznek 53 éves korában három szerelemgyereke is született 15 hónap alatt. Az első két baba születése egyáltalán nem titokban történt, a színész akkori, 19 évvel fiatalabb barátnője, Tinglan Hong 2011 szeptemberében adott életet első, 2012 decemberében pedig második közös gyereküknek. Ez eddig még rendben is lenne, ám kiderült, hogy a barátnővel párhuzamosan a színész szeretője, Anna Elisabet Eberstein svéd tévés producer is a szíve alatt hordta közös gyereküket, aki 2012 szeptemberében született meg. A harmadik gyerek világrajövetele egyébként több mint egy évig titokban maradt, ugyanis az apa neve nem szerepelt a gyerek anyakönyvi kivonatán, csak 2013 decemberében került rá Hugh Grant neve.

Hugh Grant Forrás: AFP/David Mcnew

Simon Cowell

Az X-factor atyja, Simon Cowell 2013-ban lepte meg a világot bejelentésével, miszerint édesapa lett. Hogy mi volt ebben a meglepő? Legfőképpen az, hogy nemhogy házas nem volt, de ebben az időben elméletileg barátnője sem volt a sztárnak. Elméletileg. Gyakorlatilag viszont teherbe ejtette az egyik jó barátja feleségét, Lauren Silvermant. A médiamogul a gyerek megszületése után így nyilatkozott az afférról: "Nem vagyok büszke a körülményekre. Nem tudom ezt emelt fővel kezelni." Majd azt is elmondta, egyáltalán nem tervezte a gyerekvállalást, és sokáig nem is igazán akart gyermeke anyjával lenni.

Simon Cowell Forrás: AFP

Gavin Rossdale

Gwen Stefani exférjének 2004-ig fogalma sem volt arról, hogy ő bizony már apuka, holott a lányát ismerte, és jó kapcsolatot is ápolt vele. A Bush énekese egészen 2004-ig abban a hitben élt, hogy az akkor 14 éves Daisy Lowe-nak ő csupán a keresztapja, ám a kislány anyja, Pearl Lowe ekkor kitálalt, és nyilvánosságra hozta, hogy a gyereknek Rossdale a vér szerinti apja. Rossdale és Lowe öt évig volt anno együtt, úgy, hogy a nő közben még Bronner Handwerger felesége volt.

Daisy Lowe Forrás: AFP

Frank Sinatra

Bár máig nem erősítette meg senki a pletykát, sokan gondolják úgy, hogy Ronan Farrow, Mia Farrow gyermeke nem a színésznő akkor párjától, Woody Allentől, hanem Frank Sinatrától született. Sőt, erről az eshetőségről 2013-ban maga a színésznő is beszélt a Vanity Fair magazinnak. Mivel azonban DNS-teszt nem történt, biztosat ő sem tudott mondani.

Ronan Farrow Forrás: AFP/Monica Schipper

Steven Tyler

Az Aerosmith frontemberének, Steven Tylernek és egy rajongójának, Bebe Buellnek 1977-ben született egy közös gyereke, az énekes azonban csak 9 évvel később szerzett róla tudomást. Ez az eltitkolt gyerek nem más volt, mint Liv Tyler színésznő. Liv egészen kilencéves koráig úgy tudta, hogy az édesapja egy bizonyos Todd Rundgren. A színésznő aztán tizenkét éves korában meg is változtatta a vezetéknevét Tylerre.

Liv Tyler Forrás: AFP/Theo Wargo

És a sornak itt még nincs vége...

Csalfa sztárapukák balkézről született gyermekei

Zabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.