Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Majoros Marián Majka rendmánia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nem túl gyakran oszt meg a családi életükről részleteket, de olykor csöpögtet egy-egy aranyos történetet, ahogy most is tette. Kiderült, hogy Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás, amivel kiborítja apukáját!

Majka sokszor oszt meg képeket a gyermekeiről, de mesélni nem nagyon szokott a családi életükről, pedig minden ilyen történetért odavannak a rajongói. Azért olykor csöpögtet némi információt a műsorvezető, ahogy tette ezt most is, az 50 milliós játszmában. Az egyik versenyző ugyanis arról mesélt, hogy ő rögeszmés rendrakó, erről jutott eszébe Majkának, hogy mostanában

az ő fiának is van egy mániája, amivel kiborítja.

Majka nagyobbik fia kiborítja a műsorvezetőt Fotó: Polyák Attila/Origo

"Az én gyerekem most azt csinálja, hogy nem tudja elviselni, ha a cipők összevissza vannak az ajtóban, és elkezdi magától összepakolni. Én mondtam neki, hogy Marián, ezt hagyd abba, nekem ne bohóckodjál. Be kell állítani élével a cipőket" – mesélte Majka, aki egyáltalán nem rendmániás, mint mondta, az elmúlt éveit káoszban töltötte el. Hamarosan egyébként még több érdekes történetet hallhatunk Majkáék és más hírességek családjáról is, garantáltan őszintén, ugyanis a gyerekeik fognak mesélni az életükről a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban.

"Apu, már halott vagy?" - kisgyerekek legrémisztőbb beszólásaihttp://www.life.hu/csalad/20170223-a-legremisztobb-dolgok-amiket-gyerekek-mondtak.htmlA gyerekek gyakran szoktak fura, vicces dolgokat mondani, aranyköpéseket, amiket aztán az egész család évekig emleget. A mókás beszólások mellett azonban tudnak rémisztő pillanatokat is okozni, olyanokat, amiktől a szülőknek még a hátán is feláll a szőr. A következő rövid, rémes történeteket a Reddit nevű közösségi oldalon osztották meg egymással a felhasználók. CsaládOrigoKlapka György fiát, Dennist a szerelem mentette meg a drogoktólhttp://www.life.hu/csalad/20170224-klapka-gyorgy-fiat-a-szerelme-mentette-meg-a-drogoktol.htmlKlapka György halála az egész családot lesújtotta, mégis mindenki azért izgult, vajon fia, Dennis, hogy bír majd el a gyásszal. A fiú ugyanis korábban súlyos depresszióval és drogfüggőséggel küzdött. Féltek, hogy visszaesik, de erről szó sincs! Dennist egy szerelem mentette meg, így édesapja halálát is jól tudta kezelni. Család--Vajna Timi a gyerek miatt költözik Amerikába?http://www.life.hu/csalad/20170224-vajna-timi-a-gyerek-miatt-koltozik-amerikaba.htmlVajna Timi nemrég jelentette be, hogy átteszi székhelyét Amerikába, mivel állampolgár akar lenni. A kiköltözésnek azonban lehet egy titkos célja is: lehet, hogy ott tervezi a lombikbébiprogramot! Család--Egynapos babafotót mutatott Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170224-egynapos-babfoton-a-kis-tronorokos.htmlMegszületett Dancs Annamari és Kiskero első kisfia, Ádám. Íme, a fotók az újszülöttről! CsaládOrigoÖrdög Nórára nem hat a hisztihttp://www.life.hu/csalad/20170224-ordog-nora-nem-enyhul-meg-a-hisztitol.htmlÖrdög Nóra kétgyerekes édesanyaként pontosan tudja, mi az a hiszti, ám nem enyhül meg a trükkös gyerekmegoldásoktól... Család--Harry herceg féltékeny Vilmos családi életére http://www.life.hu/csalad/20170223-harry-herceg-irigyli-batyja-csaladi-eletet.htmlNem is gondolnánk, hogy boldog párkapcsolata ellenére Harry mégis a bátyja családi életére irigy. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.