Anya lesz Hosszú Katinka? Elárulta, mikor érkezik a baba

Forrás: Instagram/hosszukatinka -
családalapítás Hosszú Katinka gyerekvállalás Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka, aki legutóbbi fotóján bizarr maszkban sanyargatta magát, elárulta, terveik szerint mikor érkezik a trónörökös.

"Elképzelhető, hogy 2021-ben születik egy kisbabánk" – árulta el az úszónő a Wizz Inflight Magazine riportjában.

Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup Forrás: Instagram/hosszukatinka

Hozzátette, a babázás után még versenyzőként szeretne visszatérni a medencébe, mert a 2024-es olimpián is indulna, pláne, ha Budapest kapná a rendezés jogát. Katinka korábban elmondta, párjával három babát terveznek.

Mint ismeretes, Shane már holnap készen állna az apaságra, így nem meglepő, hogy időről időre felmerül ez a téma. "Katinka a társam, a szerelmem, a szeretőm, a barátom, a családom"nyilatkozta az edző, amikor elmesélte, hogyan ismerkedett meg a feleségével.

Hosszú Katinka: "Minden úgy lesz, ahogy én akarom"http://www.life.hu/csalad/20170112-hosszu-katinka-kisbaba-egy-olimpiat-meg-varna-a-sportolo.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő mindent elért már, amit egy sportoló magának kívánhat. A közeljövőben azonban azt szeretné, ha a családjára is több ideje lenne. Család--Hosszú Katinka: “Három gyermeket szeretnék”http://www.life.hu/csalad/20161013-hosszu-katinka-elarulta-hogy-harom-gyermeket-szeretne.htmlHosszú Katinka elsöprő sikereiről folyamatosan olvashatunk, hiszen már a Forbes magazin szerint is ő a legértékesebb magyar sportoló. Ezúttal viszont a magánéletébe, és terveibe avatta be az érdeklődőket. Kiderült, hogy minimum 2 gyereket szeretne, de inkább hármat. Család--Hosszú Katinka gyermekként hibázott: megbukott az első úszóviszgájánhttp://www.life.hu/csalad/20160818-hosszu-katinka-nagypapaja-orommel-nyilatkozott-a-sportolo-gyermekkent-hibazott.htmlAz úszónő családja végigkísérte a sportoló Rióban végbement versenyeit. A legnagyobb rajongó azonban mégis a nagypapa, aki minden nap hajnalban kelt a kisunokája kedvéért. Család--Szörnyű tragédia árnyékolja be Hosszú Katinka aranyérmeit http://www.life.hu/csalad/20160817-hosszu-katinka-szomoru-csaladi-tragedia-arnyekolja-be-az-uszo-gyozelmeit.htmlHazánk egyik legjobb úszónője nehezen vágott neki Riónak. Mint kiderült, a fiatal sportoló nagymamája röviddel az ötkarikás játékok előtt hunyt el. Család--Megható! Hosszú Katinka ennek az embernek köszönte meg a riói aranyérmeket http://www.life.hu/csalad/20160815-hosszu-katinka-az-edesanyjanak-mondott-koszonetet-a-rioi-sikerekert-foto.htmlA háromszoros olimpiai bajnok és olimpiai ezüstérmes Iron Lady legnagyobb szurkolói családtagjai voltak az Olimpiai Játékok alatt. Most, a 7 napos versenysorozat után végre nemcsak egy-egy rövid ölelésre és gratulációra, hanem egy egész pihenőnapra is idejük volt együtt. Család--Hosszú Katinka elárulta, mikor szeretne először gyermeket http://www.life.hu/csalad/20160610-hosszu-katinka-a-sportolo-a-csaladalapitasrol-beszelt-elarulta-mikor-szeretne-gyereket.htmlA magyar úszónő imádja a férjét, így már a családalapítás is sokszor szóba került náluk. A fiatal sztárnak komoly tervei vannak a jövőre nézve. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.