Megszólalt Menus Anikó, az elhunyt rendőrnő testvére

elgázolt rendőrnő Menus Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M5-ös autópályán gázolták halálra a rendőrnőt, akit családja, kollégái és az egész ország gyászol. Igazoltatás közben vesztette életét a fiatal, akiről testvére meghatóan nyilatkozott. Elmondta, kiskora óta rendőr akart lenni.

Tragikus körülmények között hunyt el szolgálat teljesítése közben a rendőrnő. Egyszerű igazoltatásnak indult, de sajnos a 23 éves Menus Anikó az életét vesztette. A rendőrnőt halála után a belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította, és előléptette törzsőrmesterré. A család és a kollégák is gyászolják Menus Anikót, aki kiskora óta rendőr akart lenni.

Menus Anikó mindig is rendőr akart lenni - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Kiskora óta rendőr akart lenni. Én is rendőrként dolgozok. Látta rajtam, mennyire élvezem, ez őt is megerősítette abban, hogy a rendvédelemre tegye fel az életét. A baleset napján Szegeden teljesítettem szolgálatot. Munka közben közölték velem, hogy meghalt a húgom, utána hazahoztak. A szüleimet a készenléti rendőrség emberei értesítették. Nagyon megviselte őket Anikó halála" - mondta a Borsnak Anikó testvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.