Így néz ki a has hármas ikrek után - Fotók!

Forrás: Instagram/Desiree Fortin -
has ikrek terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok esetben szülés után a has már nem lesz olyan, mint volt, hármas ikrek után pedig végképp kevés az esélye a tökéletes regenerálódásnak. Egy anyuka úgy döntött, megmutatja, hogy is néz ki a teste azután, hogy megszülte három gyermekét. Nem tökéletes, de ő büszke rá!

A terhesség teljesen megváltoztatja az anya testét, hiába próbálnak mást sugallni a legnagyobb sztárok. Manapság pedig sajnos sokan annak a mintának próbálnak megfelelni, amit a ők állítanak. A szülés után szinte lehetetlen azonnal visszanyerni az alakot, és a hasfal sem olyan lesz, mint azelőtt.

Így néz ki az anyuka hasa, aki hármas ikreket szült Forrás: Instagram/Desiree Fortin

Egy anyuka úgy döntött, megmutatja, hogy néz ki a hasa. Hármas ikret várt, ami alaposan átalakította a testét, de elhatározta, hogy nem fogja rejtegetni.
"Annak ellenére, hogy nekem is nehéz volt a szülés után, és olykor még ma is az, a sebeimre nézve azt látom, hogy egy nő mindent megtett és megtesz, hogy szeretetben és gondoskodva nevelje a csodáit. Egy erős nőt látok, aki legyőzte a meddőséget, és, aki nem hagyja, hogy a szülés utáni szorongás leverje" - írta fotóihoz Desire Fortin.

Több képet is posztolt hasáról a nő Forrás: Instagram/Desiree Fortin
Így él a nő, akinek 14 gyermeke van: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170215-nadya-suleman-nyolcas-ikrei-nyolc-evesek-lettek.htmlBizonyára sokan emlékszünk még arra az édesanyára, akinek véletlenül lett 14 gyermeke. Korábban nem volt egyszerű az életük, de most boldogabbak, mint valaha. Család--Megszólalt Menus Anikó, az elhunyt rendőrnő testvére http://www.life.hu/csalad/20170215-megszolalt-az-elhunyt-rendorno-testvere.htmlAz M5-ös autópályán gázolták halálra a rendőrnőt, akit családja, kollégái és az egész ország gyászol. Igazoltatás közben vesztette életét a fiatal, akiről testvére meghatóan nyilatkozott. Elmondta, kiskora óta rendőr akart lenni. CsaládThinkstockHírességek, akiket tinimamik neveltek felhttp://www.life.hu/csalad/20170214-hiressegek-akiket-szinte-gyerekkent-szult-edesanyjuk.htmlTizenévesen, a gimnázium évei alatt nem feltétlenül a legideálisabb gyereket vállalni. De ahogy az alábbi példák is bizonyítják majd, egy tinimami kicsit korán érkező gyerkőcéből is válhat sikeres, boldog felnőtt. Jöjjenek a hírességek, akiknek szülei meglepően korán vágtak bele a gyereknevelésbe. Család--Gönczi Gábor kisfia, Gönczi Áron a megszólalásig hasonlít édesapjára- Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170214-gonczi-gabor-kisfia-hasonlit-edesapjara.htmlGönczi Gábor kisfia február 15-én lesz 3 hónapos. A büszke apuka elmesélte, hogy Áron már énekelni is tud... CsaládOrigoPéter Szabó Szilvi az anyaságról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170213-peter-szabo-szilvi-az-anyasagrol-par-orat-alszik.htmlNovember végén adott életet kislányának, Emmának Péter Szabó Szilvi, aki az azóta eltelt két hónapban meglehetősen keveset pihent. Őszintén vallott az anyaságról az énekesnő... CsaládOrigoA Facebookon szólt be szüleinek Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/csalad/20170212-a-facebookon-szolt-be-szuleinek-oszter-alexandra-oszter-sandor-lanya.htmlOszter Alexandra kiborult: összeveszett a szüleivel, mert nem értenek egyet azzal, ahogy ő az életét éli. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.