Látomásait kutatta egy életen át a házaspár

Forrás: Youtube -
adoptálás Megérzés gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Walt és Annie története nem mindennapi. A férj már gyermekkora óta tudta, hogy születendő gyermeke milyen nemű lesz, hogy fog kinézni és mi lesz a neve. 

Walt és Annie egész életükben ismerték egymást. Egy környéken nőttek fel, egymáshoz közel jártak iskolába, majd később egyetemre, így szépen lassan egymásba szerettek. A pár férfi tagja egy idő után bevallotta kedvesének a gyermekkori látomását:

"10 éves voltam, mikor egyszer egy látomásom volt. Egy kislányt láttam magam előtt, az én kislányomat, akivel hangosan kacagtunk a kertben. A kicsi neve Chloe volt, és azóta tudom, hogy ő lesz az én gyermekem" - mesélte Walt.

Annie teljesen megdöbbenve hallgatta a férfi beszámolóját, ugyanis saját bevallása szerint számára a legnagyobb vágy az életben, hogy édesanya lehessen, és ő is egy kislányt szeretne, akit Chloenak hívnak.

Annie és Walt Forrás: Youtube

A pár összeházasodott, egy ideig még élték a friss házasok életét, majd belekezdtek a baba-projektbe. Azonban 4 évnyi próbálkozás után minden hitüket elvesztették, feladták a dolgot. Mély ponton voltak, mikor végső elkeseredésükben az adoptálást választották.

Hosszadalmas várakozás után kerültek sorra, egy várandós anya őket választotta az örökbefogadásra. A nő egy kislánnyal volt terhes, és szerette volna őket személyesen is megismerni.

A találkozó alkalmával sok mindenről szó esett, például a gyermek nevéről is. A terhes asszony ekkor bevallotta, hogy ő a Chloe nevet szánta a gyermeknek. A két leendő szülő sírásban tört ki, mert akkor döbbentek rá, hogy ez az útja annak, hogy az álmaikban megjelenő kislányukat megismerhessék.

Ezt követően a dolgok már teljesen magától történtek. A kis Chloe megszületett, Annie és Walt magukhoz vették, azóta pedig egy boldog családként élnek.

Hírességek, akiket tinimamik neveltek felhttp://www.life.hu/csalad/20170214-hiressegek-akiket-szinte-gyerekkent-szult-edesanyjuk.htmlTizenévesen, a gimnázium évei alatt nem feltétlenül a legideálisabb gyereket vállalni. De ahogy az alábbi példák is bizonyítják majd, egy tinimami kicsit korán érkező gyerkőcéből is válhat sikeres, boldog felnőtt. Jöjjenek a hírességek, akiknek szülei meglepően korán vágtak bele a gyereknevelésbe. Család--Így él a nő, akinek 14 gyermeke van: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170215-nadya-suleman-nyolcas-ikrei-nyolc-evesek-lettek.htmlBizonyára sokan emlékszünk még arra az édesanyára, akinek véletlenül lett 14 gyermeke. Korábban nem volt egyszerű az életük, de most boldogabbak, mint valaha. Család--Megszólalt Menus Anikó, az elhunyt rendőrnő testvére http://www.life.hu/csalad/20170215-megszolalt-az-elhunyt-rendorno-testvere.htmlAz M5-ös autópályán gázolták halálra a rendőrnőt, akit családja, kollégái és az egész ország gyászol. Igazoltatás közben vesztette életét a fiatal, akiről testvére meghatóan nyilatkozott. Elmondta, kiskora óta rendőr akart lenni. CsaládThinkstockGönczi Gábor kisfia, Gönczi Áron a megszólalásig hasonlít édesapjára- Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170214-gonczi-gabor-kisfia-hasonlit-edesapjara.htmlGönczi Gábor kisfia február 15-én lesz 3 hónapos. A büszke apuka elmesélte, hogy Áron már énekelni is tud... CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél újabb fotója Nátánrólhttp://www.life.hu/csalad/20170213-istenes-bence-csaladi-fotot-posztolt.htmlIstenes Bence ismét betekintést engedett a családi életébe, ám ezúttal egy igen vicces fotót osztott meg a közösségi oldalán. CsaládOrigoLiptai Claudia kisfiával, Marcellel pihen - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170213-liptai-claudia-kisfiaval-pihen.htmlLiptai Claudia előszeretettel mutatja meg rajongóinak, hogyan telnek a mindennapjai azóta, hogy a kisfia megszületett. Most egy igazán aranyos fotót tett közzé a műsorvezető arról, hogy szunyókál Marcell a mellkasán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.