Selena Gomez tinilány terhesség Barack Obama Justin Bieber család gyerekvállalás 50 Cent Jared Leto Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenévesen, a gimnázium évei alatt nem feltétlenül a legideálisabb gyereket vállalni. De ahogy az alábbi példák is bizonyítják majd, egy tinimami kicsit korán érkező gyerkőcéből is válhat sikeres, boldog felnőtt. Jöjjenek a hírességek, akiknek szülei meglepően korán vágtak bele a gyereknevelésbe.

Selena Gomez

Az énekesnő szülei tinédzserek voltak Selena születésekor, az édesanyja, Mandy Cornett, mindössze 16 éves volt. Az ifjú pár Selena születése után összeházasodott, ám öt év múlva útjaik szétváltak.

Selena Gomez és édesanyja mintha csak testvérek lennének Forrás: Northfoto

Justin Bieber

Justin Bieber édesanyja, Pattie Mallette 17 éves volt, amikor terhes lett. Gyerekét egyedülálló anyaként nevelte, meglehetősen rossz körülmények között.

Justin Biebert édesanyja egyedülálló anyaként nevelte, meglehetősen rossz körülmények között Forrás: AFP

Barack Obama

A volt amerikai elnök szülei a Hawaii Egyetemen ismerték meg egymást 1960-ban, egy évre rá pedig meg is született egyetlen közös gyermekük. Ekkor Obama szülei mindössze 19 évesek voltak, fél évvel a születése után édesapja és édesanyja össze is házasodott. Két év múlva azonban ennek a kapcsolatnak is válás lett a vége.

Forrás: AFP

Csobot Adél után szabadon -Tinimamik a sztárvilágban

2016-ban bombaként robbant a hír, hogy a 21 éves énekesnő, Csobot Adél és párja, Istenes Bence gyermeket várnak. A hír hallatán sokan meglepődtek, sőt rosszallásukat is kifejezték, azzal az indokkal, hogy Adél és Bence túl fiatalon vágott bele a babaprojektbe. De valóban túl fiatalok? Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik Adélhoz hasonlóan a húszas éveik elején, vagy akár még korábban estek teherbe.

Eminem

Eminem édesanyja, Deborah Rae Nelson 14 éves volt, amikor találkozott leendő fia apjával, a 18 éves Marshall Bruce Mathersszel. A párnak három év múlva gyermeke született, ám az apuka Eminem 18 hónapos korában elhagyta a családot, így édesanyja egyedül nevelte őt.

Eminem is apa nélkül nőtt fel Forrás: AFP

50 Cent

A rappert 15 éves korában szülte Sabrina nevű édesanyja, aki egyedül nevelte fiát egészen nyolc éves koráig. Akkor azonban a kokainárusításból élő nőt meggyilkolták, így 50 Cent a nagyszüleihez került.

50 Cent fiatal anyját meggyilkolták, így később a rappert nagyszülei nevelték fel Forrás: AFP

Jared Leto

Constance Leto húszéves kora előtt már két kisfiú anyukája volt. Jared Leto és bátyja, Shannon Leto szülei azonban korán elváltak, így a nő évekig egyedül nevelte fiait.

A Leto testvérek édesanyja is nagyon fiatal volt, amikor a fiai születtek Forrás: AFP
Kérdések azok nevében, akik itt maradtak a veronai buszbaleset utánhttp://www.life.hu/csalad/20170213-olvasoi-level-kerdesek-azok-neveben-akik-itt-maradtak-a-veronai-buszbaleset-utan.htmlLassan egy hónapja már, hogy megtörtént a tragikus buszbaleset Verona és Velence között, az emberek fejében azonban még a mai napig kavarognak a gondolatok. Így volt ezzel olvasónk is, aki egy korábbi, a buszbalesetről szóló nyílt levélre reflektálva írt nekünk. Család--Híres nők, akik kezet emeltek férjükrehttp://www.life.hu/csalad/20170209-hollywood-ferfivero-asszonyai.htmlBár a statisztikák szerint a családon belüli erőszak elsődleges áldozatai nők és a gyerekek, bizony vannak esetek, amikor a férjek a bántalmazott felek. A következőkben olyan hírhedt eseteket elevenítünk fel, amikor ismert feleségek emeltek kezet férjükre. CsaládAFP"Ambiciózus anyuka munkába állna" - szülés után a munkaerőpiacon http://www.life.hu/csalad/20170207-anyasag-es-munka-hogy-mukodhet-egyutt.htmlMagyarországon még mindig tömegek gondolják azt, hogy a nőknek az egyetlen feladatuk az életben a gyerekszülés, és annak a bizonyos női princípiumnak a megvalósítása. Ha pedig egy anyuka szülés után nem alakul át százszázalékos ősanyává, magyarán nem tölt otthon csemetéjével legalább három évet (a legjobb, ha többé vissza sem megy dolgozni), akkor jönnek a károgók, a "minek az ilyennek gyerek" kezdetű kritikákkal. Lassan el kellene már fogadni, hogy minden nő - akárcsak minden férfi - külön individuum, így mindenkinek saját magának kell döntenie az életéről. CsaládThinkstock Tíz tipp, hogy boldog gyerekeket nevelhesshttp://www.life.hu/csalad/20170208-neveljunk-boldog-gyerekeket.htmlAligha van olyan szülő, aki ne szeretné boldognak látni a gyermekét. Akad azonban néhány zsákutca a boldogság felé terelés útján. A mindenek fölé emelt anyagi jólét mint érték átadása például tévedés. De milyen módon tudjuk valóban boldoggá nevelni a csemetéket? Család--Sorozatgyilkosok gyerekei – Megrázó történetek (+18)http://www.life.hu/csalad/20170203-sorozatgyilkosok-gyerekei.htmlEgy kívülállónak szinte elképzelhetetlen, milyen érzés lehet az egy gyereknek, ha édesapjáról vagy édesanyjáról kiderül, hogy embereket gyilkolt. Van, akit örök életére megnyomorít egy ilyen trauma, de olyan is van, aki erőt próbál meríteni belőle. CsaládThinkstockA siker mellett a kudarcot is meg kell élni - Tudatos gyerekneveléshttp://www.life.hu/csalad/20170202-sikerorientalt-gyerekneveles-tenyleg-fontos-hogy-mindenbol-kituno-legyen.htmlTényleg csak a teljesítmény fontos, hogy a gyerekedből eminens tanuló váljon, aki sikeresen veszi az összes akadályt, és akit messzire elkerül a kudarc lehetősége is? Fontos, hogy a gyerekeknek legyenek sikerélményeik, ám ha a szülők kizárólag a tökéletesség elérésére koncentrálnak, annak leginkább maguk a gyerekek fogják a kárát látni. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.