Állítják: Pierce Brosnan házassága megromlott: szép színésznőt szeret

Forrás: AFP/Janek Skarzynski -
Pierce Brosnan Kate Beckinsale megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pierce Brosnan és felesége húsz éve házasok, ám úgy tűnik, őket is utolérte a válság...

A James Bond filmek sármos színésze és felesége, a túlsúlya miatt is sokszor piszkált Keely már húsz éve alkotnak egy párt. Két gyermekük is született a frigyből, a legkisebb 16 éves, nagyfiuk már felnőtt és önálló életet él. A színész és felesége legendásan jó házasságban éltek együtt, a férfi pedig mindig elismerősen és szeretettel beszélt feleségéről még akkor is, amikor túlsúlya miatt kikezdték őt Hollywoodban.

Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye Smith Forrás: AFP/Janek Skarzynski

Úgy tűnik, most mégis zátonyra futott a házasságuk, apletykák szerint méghozzá egy gyönyörű színésznő miatt.

A hírek legújabb filmjének, The Only Living Boy in New York-nak forgatásán röppentek fel, ugyanis a színész feltűnően közel került gyönyörű kolléganőjéhez, Kate Beckinsale-hez. Állítólag romantikus vacsorákat töltöttek egymás társaságában a forgatási nap végén. Ennek híre a világsztár feleségéhez is eljutottak, aki nem fogadta kitörő örömmel a lopott órákat...

Kate Beckinsale csavarta el Pierce Brosnan fejét? Forrás: Origo

A szokásos év eleji hawaii nyaralásuk sem boldogsgában telt, így ez további találgatásokra ad okot.

"Pierce és Keely éve óta mindig hawaii rezindenciájukon kezdik az évet, az ünnepek után rögtön elutaznak, legalább tíz napot pihenéssel, lazítással töltenek a szigeten. Ilyenkor mindig nagyon jókedvűek, folyton évődnek egymással, tisztára nászutas hangulatban kezdik az új évet, szoktunk is irigykedni rájuk. Idén azonban nagyon más volt a légkör, rosszkedvűek, zárkózottak voltak. Keely sokszor le sem jött a partra, és ha strandoltak is, mintha nem lett volna meg közöttük a szokott összhang."- mesélte egy helyi ismerősük, írta meg a Best Magazin.

Stohl András megkapta a válási papírokathttp://www.life.hu/csalad/20170127-stohl-valik-megkapta-a-papirokat.htmlStohl András házassága a végéhez ért, hivatalosan is: a színész kézhez kapta a válási iratokat. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoKeményen fogja lányát Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/csalad/20170126-fesus-nelly-szigoru-nagylanyahoz.htmlFésűs Nelly gyönyörű kétgyerekes színésznő, aki a csillogás világában él, ha munkáról van szó. Otthon viszont következetes és szigorú édesanya. CsaládOrigoKulcsár Edina és kedvese titkokat árultak el a babavárásrólhttp://www.life.hu/csalad/20170125-kulcsar-edina-szerelem-maganelet-babavaras-titkok.htmlKulcsár Edina szerelme elszólta magát. Meglepő dolgokat mondott élő adásban... CsaládOrigoRyan Gosling rákban elhunyt sógorának ajánlotta a Golden Globe díjáthttp://www.life.hu/csalad/20170109-ryan-gosling-halott-sogoranak-ajanlotta-a-dijat.htmlRyan Golsing egyedül jelent meg a 74. Golden Globe díjátadón, felesége nem kísérte el. Az ok mögött egy szomorú családi tragédia áll... Család--Cuki fotót posztolt kislányáról, Emmáról Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/csalad/20161223-peter-szabo-szilvi-megmutatta-kislanyat.htmlKarácsony előtt végre megmutatta kislányát a csodás hangú énekesnő, Péter Szabó Szilvi. CsaládOrigoNyilvánosan vallott szerelmet feleségének Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-szerelem-vallomas-feleseg.htmlCaramel és felesége imádják egymást. Ennek a közelmúltban egyértelmű jelét is adta az énekes. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.