Curtis és Csilla végleg szakítottak: Édesanyja ápolja a rapper lelkét

Forrás: Instagram/Curtis4ker -
édesanya család szerelem Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz követni Curtis és egykori kedvesének kapcsolatát, de szerencsére a rapper édesanyja mindig ott áll, hogy támogassa a fiát, amikor szükséges. 

Curtis és Csilla tavaly októberben, 1 év házasság után szakítottak, de néhány héttel később ismét egymás karjaiban kötöttek ki. Ezt követően néhány hétig nem hallottunk a szerelmesekről, legközelebb karácsony után kerültek újabb részletek napvilágra.

Curtis az édesanyja mellett vígasztalódik Forrás: Instagram/Curtis4ker

Az ünnepek után egy fél mondatból kiderült, hogy ismét zátonyra futott a kapcsolatuk. A rapper nemrég a közösségi oldalán posztolta a szakítást, és elárulta, hogy nehezen megy számára a párkeresés.

Természetesen édesanyja mellette áll, és igyekszik tartani a fiában a lelket. A szülői szeretet, és a mama főztje mindenre gyógyír, ezt valószínűleg a rapper is tudja.

"Lehet ezért nem találok én magamnak párt... anyukám elkényeztet mai napig. Este 11-kor is képes nekem fetasajtos csirkét csinálni" - vallotta be Curtis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.