Állítják: érte hagyta el Stohl András Ancsikát

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
Stohl András család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Stohl András kapcsolata véget ért. Elhagyta Ancsikát, aki a börtönidőszakban is végig kitartott mellette. A színész úgy döntött, új életet kezd, állítólag már új szerelme is van, akit az egyik színházi büfében ismert meg. 

A hírek szerint Stohl és új barátnője egy fővárosi színházban ismerkedtek meg. A fiatal, harmincas éviben járó, gyermektelen nő civil, egy színház büféjében is dolgozott, ahol pár hónapja felmondott.

Stohl András 50 évesen ismét új életet kezd Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

„Rengeteget beszélgettek a büfében, szinte senki mással nem is foglalkoztak. Az azonban már gyanús volt, hogy Stohl sokszor az előadása szüneteiben is kiment a nőhöz, csak hogy pár szót váltsanak” – mondta el a Blikknek egy bennfentes. „Ez egyáltalán nem megszokott, még tőle sem. Lassan összeállt a kép, hogy itt nem csak a szokásos flörtölésről lehet szó. Tavasszal egyre többen kezdték pletykálni, hogy ez több egy egyszerű liezonnál. Úgy hallottam, hogy Buci lebukott otthon Ancsika előtt. SMS-ezett a nővel, és ez kiderült” – tette hozzá.

A lap megkereste Stohl Andrást és Ancsikát is, de ők nem akartak nyilatkozni.

A Best magazinnak adott interjút a színész, amelyben azt állítja, nincs új nő az életében.

Ezerrel pörög Csobot Adél és Istenes Bence - Ki vigyáz a babára?http://www.life.hu/csalad/20161203-csobot-adel-a-sztarban-sztar-plusz-1-kicsi-zsuritagja-istenes-bence-pedig-a-valovilagot-es-az.htmlSok elfoglaltsága van mostanában Csobot Adélnak és Istenes Bencének. Az énekesnő a Sztárban sztár +1 kicsi zsűritagja lett, Bence pedig a ValóVilágot és az X-Faktort vezeti. No, de ki vigyáz ilyenkor a babára? CsaládOrigoEzt üzente a szülés után Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/csalad/20161127-peter-szabo-szilvia-enekesno-a-facebookra-posztolt-a-szulese-utan.htmlAhogy már megírtuk, világra hozta kislányát Péter-Szabó Szilvia. A szép énekesnő a közösségi oldalán is közzé tette az örömhírt. CsaládOrigoHajdú Péter: "Mi együtt mindörökre összetartozunk"http://www.life.hu/csalad/20161113-hajdu-peter-gyerekeirol-posztolt-a-facebookjara.htmlRégóta nem hallottuk hírt arról, hogy is állnak a házassági válságuk megoldásában Hajdú Péterék, de az biztos, hogy a gyerekek az édesapjukkal is sok időt töltenek. Család--Megszületett Agócs Judit babájahttp://www.life.hu/csalad/20161113-megszuletett-agocs-judit-babaja-a-szineszno-42-eves.htmlNéhány napja, 42 évesen hozta világra gyermekét Agócs Judit színésznő. A baba édesapja Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor. Ám a pár még akkor szakított, amikor Judit várandós volt első babájával. Család--Megszülettek Baby Gabi ikrei - Fotón a két csöppséghttp://www.life.hu/csalad/20160924-baby-gabi-ikrei-bence-es-botond-megszulettek.htmlFacebook oldalán újságolta el az örömhírt Baby Gabi: megszülettek az ikerbabái. Család--Együtt bulizott Sarka Kata és Hajdú Péter – Árulkodó posztokhttp://www.life.hu/csalad/20161023-sarka-kata-es-hajdu-peter-valofelben-egyutt-buliztak-szombaton.htmlKözös éttermükben, gyerekeikkel múlatta az időt szombaton a válófélben lévő Hajdú–Sarka házaspár. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.