Elképesztő ajándékot kapott Lagzi Lajcsi 18 éves lánya

Forrás: Marton Szilvia -
ajándék Lagzi Lajcsi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lánya nagy vágyát váltotta valóra Lajcsi, amikor kiállítást rendezett Bogi 18. születésnapjára.

Galambos Lajos lánya is örökölt némi tehetséget, ám Bogi nem a zenélésben kamatoztatja rátermettségét, hanem a festészetben. Éppen ezért nem meglepő, ha a fiatal lány drága ajándékok helyett valami különlegeset kért a születésnapjára:

szeretné, ha apukája segítene neki egy saját kiállítást szervezni.

"Nagyon-nagyon büszke vagyok, hogy a kislányom ezzel foglalkozik" - mesélte boldogan a Dáridó sztárja.

Galambos Bogi és testvére, István Forrás: Marton Szilvia

A büszke édesapa természetesen nem mondott nemet Boginak, ám arról is meséltek egy beszélgetős műsor adásában, hogy Lajcsi azért nem az a megengedő típus, aki mindenre csak bólogat, ha a gyerekeiről van szó. Félti a lányát, és igyekszik mindig tudni arról, hogy a csinos művészlány merre jár, kikkel van, és mikor jön haza.

"Én azt gondolom, hogy egészségesen féltem. Attól, hogy ő ma 18 éves lett, ettől semmi nem változik" - vallotta be a trombitaművész.

Ám olyanra is volt példa, hogy figyeltette a lányát, mert annyira izgult érte, hogy nem akarta a véletlenre bízni Bogi védelmét.

Vásárolj okosan - Úszd meg a karácsonyt pazarlás nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20161205-karacsonyi-pazarlas-kolts-fozz-okosan.htmlHazánkban a háztartások évente mintegy 100 milliárd forint értékű fel nem használt, el nem fogyasztott élelmiszert dobnak ki – sokkoló adat. Az ünnepekhez közeledve érdemes hát kicsit a józan eszünkre hallgatni, és a felesleges rongyrázás, költekezés, pazarlás helyett okosan megoldani az ünnepi készülődést. CsaládThinkstockKemény szülésen van túl Paloma Faithhttp://www.life.hu/csalad/20161206-paloma-faith-enekesno-csaszarral-szult.htmlTúl van a szülésen a 35 éves brit énekesnő, Paloma Faith, ám igencsak meg kellett szenvednie kisbabájáért. Család--A terhes Lea Seydoux-ot bikiniben fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20161206-lea-seydoux-szineszno-bikiniben.htmlLea Seydoux, a Spectre Bond-lánya jövő év elején szül, de még kihasználja az időt egy kis lazításra. A színésznőt nemrég fürdőruhában, nagy pocakkal kapták lencsevégre. Család--A szülőség sokkoló oldala: egyedülálló anyasághttp://www.life.hu/csalad/20161205-az-egyedulallo-anyasag-oldalai.htmlAz egyedülálló anya státusz nem egy hangzatos cím, amivel az ember dicsekszik. Elhangzásakor inkább sajnálatot vált ki, mintsem elismerést. Ám két ember helyett helytállni, közben pedig megmaradni a saját szerepünknél, rendkívül nehéz feladat, amely több pozitív támogatást érdemelne. CsaládThinkstockPéter Szabó Szilvia kislánya felett a kutyusuk is őrködik http://www.life.hu/csalad/20161206-peter-szabo-szilvia-kislanya-enekesno-mostanaban-nem-sokat-alszik.htmlA csodaszép énekesnő kislánya bearanyozza a szülők mindennapjait, melyről Szilvi örömmel mesélt a Mokka stúdiójában. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Laci kislánya már kész nőhttp://www.life.hu/csalad/20161206-gaspar-laci-14-eves-lanya-mar-kesz-no.htmlGáspár Laci lánya születésnapja alkalmából egy közös fotóval is köszöntöttem Miriamot. A fiatal most töltötte be 14. életévét, de máris úgy néz ki, mint egy kész hölgy! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.