Péter Szabó Szilvia kisbaba szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészséges kislánynak adott életet a népszerű énekesnő Péter Szabó Szilvia. 

Az énekesnő és párja pénteken éjjel 11 óra örül indultak a kórházba, Emma szombat hajnalban látta meg a napvilágot. Szerencsére a kisbaba és az anyukája is nagyon jól van.

Péter Szabó Szilvia énekesnő Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szilvi már a Facebookon is megosztotta örömüket:


"Drága Mindenki! Ma reggel megszületett az én kicsi angyalkám Emma! Jól vagyunk mind a ketten. A boldogság ami vele érkezett leírhatatlan, kézzel foghatatlan és végtelen! Köszönöm Nektek is a rengeteg jókívánságot előtte és azóta is! ❤️Gyönyörű napot Mindenkinek, mert nekem ez a legcsodálatosabb!


Szívből gratulálunk!

Sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleikhttp://www.life.hu/csalad/20161125-hiressegek-gyerekei-akik-szegyent-hoztak-hires-szuleikre.html„A fiú nem bűnhődik az apa bűne miatt, az apa sem bűnhődik fia bűne miatt” – mondja Ezékiel könyve. A következő híres apák, ha nem is bűnhődtek vagy bűnhődnek gyerekeik hibái miatt, de az biztos, hogy egy-egy botrányosabb húzásuk után azért egy kicsit elszégyellik magukat. Jöjjenek a sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik. CsaládOrigoÖt gyerekre vágyik Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20161125-caramel-gyereket-akar-ot-csemetere-vagyik-az-enekes-buszke-edesapa.htmlA 34 éves sztár mindent elért már, amit ismert ember kívánhat magának. Elmondása szerint azonban kislánya az, aki teljesen megváltoztatta az életét. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoJustin Timberlake a gyermeke miatt lett hűséges férj http://www.life.hu/csalad/20161125-justin-timberlake-megcsalas-ezert-lett-huseges-felesegehez-jessica-biel.htmlA 35 éves sztár sokáig nem "ismerte" a hűség szót, azonban mára példás édesapa és férj vált belőle. Mint elmondta, ebben kisfia, Silas segített. Család--Rókusfalvy Lili első babáját várja http://www.life.hu/csalad/20161125-rokusfalvy-lili-kisbabat-var-az-ismert-musorvezeto-petofi-tv.htmlRókusfalvy Pál lánya élő adásban jelentette be, hogy első gyermekét várja. A fiatal műsorvezető ragyog a boldogságtól. CsaládOrigoStohl Andrást és nővérét összekovácsolta az élethttp://www.life.hu/csalad/20161125-stohl-andras-elmeselte-hogy-milyenek-emberek-a-csaladtagjai.htmlA színész és testvére imádják egymást, pedig mindenben különböznek. Gyermekkorukban nem volt felhőtlen a viszonyuk, de mára elválaszthatatlanok lettek. CsaládOrigoKelly Clarkson énekesnő boldog, hogy többé nem eshet teherbehttp://www.life.hu/csalad/20161124-kelly-clarkson-enekesno-boldog-hogy-tobbe-nem-eshet-teherbe.htmlKelly Clarkson szült két gyermeket, és köszöni, neki ennyi elég is volt: ő és férje tettek róla, hogy ne lehessen több gyermekük. CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.