Justin Timberlake a gyermeke miatt lett hűséges férj

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
család Justin Timberlake megcsalás Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves sztár sokáig nem "ismerte" a hűség szót, azonban mára példás édesapa és férj vált belőle. Mint elmondta, ebben kisfia, Silas segített. 

Jessica Biel és Justin Timberlake még 2012-ben, egy Nápolyhoz közeli faluban mondta ki a boldogító igent. A pár kapcsolata a házassággal lett igazán erős, hiszen előtte a fiatal énekes többször is lebukott egy-egy hölggyel. Korábban felesége, Jessica azt nyilatkozta a sajtónak, hogy férje egy roppant elkényeztetett ember, akinek meg kellett tanulnia a hűséget. Ebben gyermekük, Silas segített - írja a People.

Justin Timerlake és Jessica Biel Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A másfél éves csöppség sok mindenre megtanította a sztárt, ám a legfontosabb, hogy a kisfiú megszületése óta hűséges a szerelméhez.

Más szemmel nézek a feleségemre, és úgy érzem, mindennap tanulok valami újat.

Száraz Dénes végre látni fogja a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-szaraz-denes-gyerekkori-alma-valik-valora-latni-fogja-a-mount-everestet.htmlSzáraz Dénes gyerekkora óta arról álmodozik, hogy lássa A hegyet, vagyis a Mount Everestet. A Jóban Rosszban egykori sztárjának vágya 2017-ben valószínűleg teljesül, méghozzá Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók segítségével. TV + Sztárok--Németh Kristóf és 9 éves fia szeretik a fegyverekethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nemeth-kristof-es-9-eves-fia-rajonganak-a-fegyverekert.htmlNémeth Kristóf rengeteg időt tölt 9 éves fiával, Lócival. Nagyon sok közös hobbijuk van, de aminek a színész a legjobban örül az az, hogy ugyanannyira rajong gyermeke a fegyverekért, mint ő. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSebestyén Balázs a Morning Show sorsáról beszélt, végleg elhallgathat a reggeli műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-sebestyen-balazs-elarulta-lehet-hogy-nem-radioznak.htmlA Class FM elhallgatott, és vége lett sokak kedvenc reggeli műsorának, a Morning Show-nak. A körülmények korántsem voltak tiszták, de most már mindenkit csak az érdekel, hogy hogyan tovább. Lehetőségeikről és feltételeikről beszélt őszintén Sebestyén Balázs. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElmebeteg nő zaklatta Árpa Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-elmebeteg-no-zaklatta-arpa-attilat-hallos-betegnek-adta-ki-magat.htmlSzívdöglesztő és egyedülálló: ilyen férfiak után bomlanak a nők, ráadásul Árpa Attila még ismert is, így nem csoda, hogy rengeteg női rajongója akad. Sokan szeretnének a közelébe férkőzni, de van, aki túl messzire is képes elmenni... TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoVárkonyi Andrea kocsija totálkárosra törthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kocsija-totalkarosra-tort-a-kedd-delutani-balesetben.htmlVárkonyi Andrea az Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este. Az autó totálkáros lett, de a műsorvezető apróbb sérülésekkel megúszta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMorning Show-ügy: Már tudhatják Balázsék, hol folytatják továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-sebestyen-balazs-oromhirt-jelentett-be-lehet-hogy-tudjak-hol-folytatodik-a-morning-show.htmlVideóüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs. Bár a műsorvezető semmi konkrétumot nem mondott, a szavaiból arra lehet következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.