Öt gyerekre vágyik Caramel

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Caramel család gyermek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves sztár mindent elért már, amit ismert ember kívánhat magának. Elmondása szerint azonban kislánya az, aki teljesen megváltoztatta az életét. 

Caramel mindig is nagy családra vágyott, melyben felesége, Szilvi is támogatja. A büszke apuka nem bír betelni csodaszép kislányával, Szofival, akiről rendszeresen posztol képeket a közösségi oldalára. Az énekes most egy interjúban vallott arról, miben lett más az élete, mióta apává vált - írja a Best Magazin.

Caramel nagy családra vágyik. Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Én mindig azt hittem, hogy a tökéletes boldogsághoz a gyerek a cél, ha az megvan, rendben lesz az életem. Aztán egy bölcs fiatalember felvilágosított, hogy a gyerek nem cél, nem megszerezhető tárgy, hanem jutalom. Amikor erre én magam is rádöbbentem, és túlléptem a délibábkergetésen, óriási teher esett le a vállamról, és megérkezett Szofi. (...) Viccesen azt szoktam mondani, öt gyerekig meg sem állnék."

A sztár emellett hozzátette, hogy kislánya egy igazi cserfes gyerek, aki már az első szavát is kimondta, bár ennek nem mindenki örült. " 'Apu'. Ebbe a feleségem majdnem belehalt, de aztán megnyugodott, mert a második az anyu volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.