Kelly Clarkson énekesnő boldog, hogy többé nem eshet teherbe

terhesség Kelly Clarkson család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Clarkson szült két gyermeket, és köszöni, neki ennyi elég is volt: ő és férje tettek róla, hogy ne lehessen több gyermekük. 

Kelly Clarkson nagyon hálás azért, hogy nem lesz több gyermeke. Az énekesnő lánya 2 éves, fia 6 hónapos, mindkét terhessége elég körülményes volt, ezért

férjével, Brandon Blackstockkal úgy döntöttek, tesznek róla, hogy ne lehessen több gyerekük.

A férfi ugyanis vazektómián vett részt, ami egy visszafordíthatatlan fogamzásátlási módszer.

Kelly Clarkson Forrás: Northfoto

Kellynek egyébként a gyermekein kívül két mostohagyermeke is van: Savannah 14, Seth 11 éves. Emellett az énekesnő bevallotta azt is, bizony nem könnyű az anyaságot és az éneklést összehozni, és bár imád a gyerekekkel lenni, ez bizony egy nagyon, de nagyon kemény dolog.

Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei fegyverszünetért könyörögnekhttp://www.life.hu/csalad/20161124-brad-pitt-es-angelina-jolie-gyerekei-fegyverszunetert-konyorognek-egyutt-akarjak-tolteni-a-halaadast.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása néhány hónappal ezelőtt a fél világot felbolygatta. Azóta durvábbnál durvább történetek és vádak jelentek meg mindkét félről. Most azonban egy nagyon szívszoritó hír látott napvilágot, amit ezúttal a gyerekek generáltak. CsaládOrigoHogyan érd el, hogy gyermekedből felnőtt korában ne legyen se áldozat, se erőszaktevő?http://www.life.hu/csalad/20161114-egy-edesanya-levele-hogyan-erjuk-el-hogy-gyermekunkbol-sem-aldozat-sem-eroszaktevo-ne-valjon.htmlAz Guardianban jelent megy egy édesanya levele, amelyben azzal kapcsolatban ír, miként is neveli gyermekeit már egészen születésüktől fogva arra, hogy a szexuális erőszakot semmilyen szinten ne tartsák majd felnőtt korukban természetesnek. CsaládThinkstockTöbbször is metró elé ugrott Czutor Zoli fiahttp://www.life.hu/csalad/20161123-szamtalanszor-kockara-tette-eletet-czutor-zoli-kisfia.htmlA gyereknevelés sokszor próbára tette Czutor Zoli és párja idegeit. Család--Hevesi Krisztát többször molesztálták gyermekkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20161122-hevesi-krisztat-tobbszor-molesztaltak-gyermekkoraban-errol-meselt-a-babavilagban.htmlHevesi Kriszta a Babavilág című műsorban mesélt arról, hogy gyermekkorában legalább háromszor vált szexuális zaklatás áldozatává. Mindegyik alkalommal a közvetlen környezetéből került ki a zaklató. CsaládOrigoAz internet újgenerációs rémei: az anyákhttp://www.life.hu/csalad/20161115-anyatipusok-az-interneten.htmlÓ, igen. Az internet, kérem, fegyver, altató, extasy, heroin és antidepresszáns. Ki mire használja, kinek mire van szüksége épp. Egy anya, aki kiaknázza a benne rejlő egészséges lehetőségeket, csak nyerhet, de akit beszippant a virtuális társasági élet, az elveszik, és rémmé változik. CsaládThinkstockVideóban mutatja meg a nagyvilágnak, hogy szoptatja gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20161123-tasha-maile-videoban-mutatja-meg-hogy-szoptatja-a-gyermekeit.htmlTasha Maile rendszeresen tesz közzé videókat arról, hogyan szoptatja egyszerre, vagy külön két kisfiát. A nő videóit több millióan nézik, de természetesen sokan támadják, mert gyermekeit már túl idősnek tartják a szoptatáshoz. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.