Külföldre ment a magyar énekesnő: itthon hagyta a babáját

baba Kunovics Katinka kislány gyermek munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Romantic énekesnőjének kislánya már két és fél éves, de eddig még csak kétszer találkozott édesapjával, aki Spanyolországban dolgozik. Katinka elárulta, hogy volt, amikor magára, vagyis a szüleire kellett hagynia a babát, hozzátette: nem jószántából, a munkakörülmények hozták így.

Kunovics Katinka egyedül neveli kislányát, azonban szüleitől sok segítséget kap. Az énekesnő elmondta, kislánya másfél éves volt, amikor három és fél hónapra külföldre ment dolgozni, viszont gyermekét itthon kellett hagynia. Az énekesnő hozzátette, nagyon szenvedett, és lelkileg nehéz volt megélnie a távolságot. A gyermek édesapja külföldön él, így sajnos csak pár havonta tudnak találkozni. Katinka már terhessége alatt megtapasztalta, milyen érzés, ha csak magára számíthat. Kislányával a pocakjában hagyta magára óceánjárón megismert párja, a hondurasi származású Fernando, akit munkája külföldre szólított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.