Heidi Klum melleire senki sem figyel - A lényeg egészen máshol van!

Forrás: Origo -
fénykép Heidi Klum gyerekei Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum csücsörítős, melltartós képet posztolt az Instagramon, de senki sem figyelt a szexi dekoltázsra, a lényeg egészen máshol volt!

Heidi Klum szinte minden nap megörvendezteti rajongóit az Instagramon, szívesen posztolgatja a fotóit. A gyerekeit azonban nagyon ritkán mutatja meg. Ezért is érdekes az a fotó, amit Heidi pár napja osztott meg közösségi oldalán.

Forrás: instagram.com/heidiklum/ Forrás: Origo


Első pillantásra egy szexi szelfiről van szó, amin a modell melltartóban pózol, de ha alaposabban megnézzük, a kép ennél sokkal, de sokkal különlegesebb. Nézzétek csak meg a tokot, amiben Heidi a telefonját tartja! Bizony-bizony, azok a gyerekei! A képet kommentelők közül is csak nagyon kevesen vették észre ezt a különleges részletet.

Forrás: Origo

Csak a haszon reményében lett újból terhes Tori Spelling? http://www.life.hu/csalad/20161021-tori-spelling-a-sztarnak-hatalmas-tartozasa-van-ezert-lett-terhes-botrany.htmlChristina Aguilera harmadik gyermekét várja? http://www.life.hu/csalad/20161021-christina-aguilera-kismama-lesz-ujra-gyermeket-szeretne-az-enekesno.htmlIgazi sportőrültek Katalin és Vilmos gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161020-igazi-sportorultek-katalin-es-vilmos-gyerekei-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno.htmlEljött az idő: Brad Pitt végre találkozhatott legidősebb fiávalhttp://www.life.hu/csalad/20161020-eljott-az-ido-brad-pitt-vegre-talalkozhatott-legidosebb-fiaval-maddox-szal.htmlA te gyereked mit csinál a neten? Lehet, hogy éppen másokat zaklat? – Interjú dr. Kósa Évávalhttp://www.life.hu/csalad/20161017-interju-dr-kosa-evaval-internetes-zaklatas-gyerekkorban.htmlÁllítják: második gyermekét várja az énekesnő, Ciarahttp://www.life.hu/csalad/20161019-bennfenntesek-szerint-ciara-enekesno-ismet-varandos.html






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.