Lajtai Kati megmutatta csoda szép kisbabáját

Forrás: Marton Szilvia -
Lajtai Kati szülés gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodás hangú magyar énekesnő kisfia, Máté egyszerűen zabálnivaló!

Lajtai Kati a Mokkában mutatta meg tüneményes kisfiát, Mátét. Az énekesnő elmondta, a baba természetes úton, 3790 grammal és 56 centivel jött a világra, de ahogy általában az első szüléskor, neki sem ment könnyen a dolog: több mint 10 óra telt el az első fájások és a szülés között. „Mindketten megdolgoztunk érte, hatalmas élmény volt” – mesélte az újdonsült édesanya, aki elárulta, nem zárja el a gyereket hermetikusan a világtól, és az elejétől fogva fogadtak látogatókat is.

Már túl vannak az első 2 hónapon, a pici szerencsére nem hasfájós, a batyut pedig külösen imádja. Máté egy úgynevezett babaöbölben alszik szülei mellett, így ha szoptatni vagy csak nyugtatni kell, Katinak nem kell messzire mennie. A magyar sztár sokat énekel a picinek, de néha azért elszökik otthonról, stúdiófelvételre készül ugyanis Kati.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.