Nagy kaland előtt áll Sarolta hercegnő: Katalinék elviszik őt Kanadába

Katalin hercegnő Vilmos herceg Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos döntöttek: gyermekeikkel utaznak a világ másik végére.

Sarolta hercegnő másfél éves, de hamarosan már a tengerentúlra is utazik: Vilmos herceg és Katalin hercegnő ugyanis úgy döntöttek, a gyermekeiket is viszik hivatalos kanadai látogatásukra, ami szeptember második felében esedékes.

Forrás: AFP/Hrh Duchess Of Cambridge

Az utazás részleteit ma hozta nyilvánosságra a Kensington Palota. A hivatalos eseményeken a hírek szerint a gyerekek is ott lesznek. A család a Kanada nyugati partján fekvő Viktoriába utazik először magángéppel szeptember 24-én. Katalinék viszik a gyerekek dadáját, Maria Borrallo-t, ő gondoskodik majd a picikről. A palota nyilatkozatában egyébként az is benne van, hogy Borrallo díját a herccegi pár maga fizeti.

Sarolta másfél évesen készülhet a nagy útra, a kis György herceg viszont még 1 éves sem volt, amikor a szülei már magukkal vitték az Ausztrália-Új-Zéland körútjukra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.