színésznő testvér Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt és tíz évvel fiatalabb testvérét, Debórát különleges kapcsolat fűzi össze. Bár Ramóna az idősebb, mégis sokszor fordul tanácsért a húgához.

"Rendkívül szoros a kapcsolatunk, így Debi mindent tud rólam" - mesélte a színésznő, aki naponta többször is beszél a legnagyobb bizalmasával, 10 évvel fiatalabb húgával, Debórával.

Forrás: Instagram

"Sokat járunk együtt szórakozni, élvezzük egymás társaságát. Naponta többször hívjuk egymást, és előfordul, hogy órákig trécselünk. Debi már a hangomon is érzi, ha rossz passzban vagyok, gyakran ápolja a lelkem. Ha pedig minden rendben van, velem örül. Fiúügyekben is kikérem a véleményét, ő pedig őszintén megmondja, ha valamivel nem ért egyet" - mesélte Ramóna, a Story Magazinnak, majd azt is hozzátette, hogy

gyakorlatilag a testvére a pszichológusa.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Persze ez az odafigyelés kölcsönös, hiszen Ramóna minden tekintetben részese volt a húga nevelésének,

nemcsak nővérként, de pótanyukaként is.

"A 10 év korkülönbség meglehetősen sok, így mindig voltak és lesznek is a kapcsolatunkban hullámvölgyek. Emlékszem, Debi hétéves volt, amikor egy interjúban azt kérdezték tőle, hogyan viseli az én népszerűségemet. Ő erre azt válaszolta, hogy a televízió elvette tőle a nővérét. Azóta már felnőtt, és persze másképpen lát mindent, én pedig igyekszem jó nővére lenni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.