Kitoloncolták a Star Academy versenyzőjének édesapját

Forrás: TV2 -
kommandós Illés Adrián kitoloncolás TV2 Star Academy család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges Illés Adrián élete nem volt egyszerű, édesapja nélkül kellett felnőnie. Még csak másfél éves volt, amikor kommandósok rontottak otthonukba, és kitoloncolták apját Ausztriából.

Beköltözhetett a Star Academy-be Illés Adrián, akinek így minden esélye megvan arra, hogy valóra váltsa álmát, és híres énekes válhasson belőle. Ma már édesapja is támogatja őt döntésében, de nem volt ez mindig így. Volt idő, amikor egymástól elszakítva kellett élniük.

Forrás: TV2

Illés Adrián édesapját ugyanis kitoloncolták Ausztriából, ahol akkor éltek, amikor még a TV2 tehetségkutatójának versenyzője csak másfél éves volt. "A szüleim Salzburgban találkoztak, de nem sokkal azután, hogy megszülettem, kiderültek apám kis stiklijei, kitoloncolták az országból és az egész unióból.

Kommandósok jöttek érte, mindössze egy órája volt elköszönni a családjától. Anyám érthetően kiborult, hogy elszakították a nagy szerelmétől.

Apám később mesélte, hogy egy szál pizsamában tették ki a koszovói határon: menjen, amerre lát" - számolt be Adrián a Blikknek a részletekről. Hozzátette, édesanyjával Magyarországra költöztek, hátha itt egyesülhet a család, de kitört a délszláv háború, és az édesapját behívták katonának. Volt, hogy hónapokig nem hallottak felőle, azon aggódtak vajon él-e még. Később kiderült, taposóaknára lépett, és a lába ugyan megmaradt, de csúnyán megsérült. A versenyző csak fiatal felnőttként kapta vissza édesapját. "Egyszer két hetet, idén nyáron pedig egy hetet töltöttünk együtt, de meg kell mondjam,

a kezdeti bizonytalanság után gyorsan egymásra találtunk.

Komoly döntést hozott Marsi Anikó és Palik Lászlóhttp://www.life.hu/csalad/20160829-komoly-dontest-hozott-marsi-aniko-es-palik-laszlo-az-egesz-csalad-visszakoltozik-magyarorszagra.htmlA Palik gyerekek ősztől már Magyarországon járnak iskolába.Család--2 gyermek után is imádja egymást Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/csalad/20160828-2-gyermek-utan-is-imadja-egymast-emily-blunt-es-john-krasinsky-szinesz.html2 kicsit gyermek, és sok-sok munka, a hollywoodi sztárpár mégis nagyon boldog együtt. Vajon mi a titkuk? Család--Apa-fiú napot tartott Justin Timberlake és a kis Silashttp://www.life.hu/csalad/20160828-apa-fiu-napot-tartott-justin-timberlake-zenesz-es-a-kis-silas.htmlA világsztár és kisfia hagyták egy kicsit pihenni a mamát, Jessica Bielt. Család--Hódi Pamela kislánya máris anyaszerepben: Nati tündércuki!http://www.life.hu/csalad/20160828-hodi-pamela-es-berki-krisztian-kislanya-nati-maris-anyaszerepben.htmlA kis család a hétvége folyamán az állatkertben járt, aztán pedig a Kopaszi gátra is kimentek. Család--Dundika iszonyú cuki képet osztott meg kisebbik fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160828-dundika-majka-kedvese-iszonyu-cuki-kepet-osztott-meg-kisebbik-fiarol.htmlA rajongók nagy örömére Majka és kedvese nem rejtegetik újszülött gyermeküket. Most is egy nagyon édes fényképet tettek közzé Olivérről.CsaládOrigoIstenes Bence megeszi Csobot Adélt reggelirehttp://www.life.hu/csalad/20160828-istenes-bence-musorvezeto-megeszi-kedveset-csobot-adelt-reggelire.htmlVagyis ebédre. És persze csak egy vicces Instagram-fotó erejéig.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.