Megszületett az egykori gyereksztár második gyermeke

Forrás: AFP -
Anna Chlumsky színésznő szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Chlumsky és férje, Shaun So úsznak a boldogságban: megszületett második gyermekük. 

Gyermekkorunk egyik kedvenc filmje, a My Girl - Az első szerelem cuki kislánya már tényleg felnőtt: nemrég adott életet második gyermekének. A pici kislány a Clara Elizabeth nevet kapta. Szerintünk csodaszép!

Forrás: AFP

Annának és férjének, Shaun So-nak már van egy kislánya: Penelope Joan 3 éves. Anna korábban egy vele készült interjúban elmondta, az egyik legjobb dolog az anyaság, egyszerűen imádja nézni, ahogy kislánya személyisége alakul.

De a gyerekek mellett Anna és férje fontosnak tartják, hogy együtt utazgassanak a világban: évekkel ezelőtt megígérték egymásnak, hogy évente egyszer legalább elutaznak valahova családostul. Eddig ez sikerült is nekik - szerintük ugyanis fontos, hogy szakítsanak időt együtt is a pihenésre.

Deutsch Anita: "Lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam"http://www.life.hu/csalad/20160827-deutsch-anitanak-a-baratok-kozt-egykori-sztarjanak-hianyzik-a-szineszet.htmlKözel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.CsaládRTLKLUBIstenes Bence megeszi Csobot Adélt reggelirehttp://www.life.hu/csalad/20160828-istenes-bence-musorvezeto-megeszi-kedveset-csobot-adelt-reggelire.htmlVagyis ebédre. És persze csak egy vicces Instagram-fotó erejéig.Család--Pásztor Anna:"Fogalmam sem volt, mit hoz az anyaság"http://www.life.hu/csalad/20160825-a-szepseges-pasztor-anna-merlegre-tette-a-csaladjat-es-a-karrierjet.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője szerint a 21. századi anyukák nem olyan életet élnek, mint kellene: a gyermekük születése után évekig a négy fal közé zárva töltik a mindennapjaikat, míg az édesapa dolgozik. Éppen ezért ő másra esküszik. Család--A világ legrosszabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20160825-a-vilag-legrosszabb-szulei-brutalis-buntetesek.htmlTény, hogy szülőnek lenni nem könnyű feladat, de az alábbi tragikus esetek főszereplői mintha meg sem próbáltak volna gondos édesanyaként vagy édesapaként viselkedni. CsaládOrigo2 gyermek után is imádja egymást Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/csalad/20160828-2-gyermek-utan-is-imadja-egymast-emily-blunt-es-john-krasinsky-szinesz.html2 kicsit gyermek, és sok-sok munka, a hollywoodi sztárpár mégis nagyon boldog együtt. Vajon mi a titkuk?Család--Dundika iszonyú cuki képet osztott meg kisebbik fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160828-dundika-majka-kedvese-iszonyu-cuki-kepet-osztott-meg-kisebbik-fiarol.htmlA rajongók nagy örömére Majka és kedvese nem rejtegetik újszülött gyermeküket. Most is egy nagyon édes fényképet tettek közzé Olivérről.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.