Tápai Szabina: „Szeretnénk még egy gyereket”

Forrás: Instagram/Tápai Szabina -
Tápai Szabina Kucsera Gábor kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata a mosolyszünet után lett igazán harmonikus. Mikor újra összejöttek, szinte egyből megérkezett a baba, és nemsokára jöhet is a következő.

Az egész ország bepillantást nyerhet Tápai Szabina és Kucsera Gábor életébe. Látható, hogy bár sokszor előfordul a veszekedés, ők ennyivel le is rendezik a problémákat. Ebből a szempontból olyanok, mint egy olasz család. Kiadják magukból a feszültséget, és nincs is többé probléma.

Forrás: Instagram/Tápai Szabina

Mindketten bevallották, hogy kisfiuk körül forog az életük, Szabina szerint ezt a kiegyensúlyozott kapcsolatot a mosolyszünetnek köszönhetik.

"Amikor szakítottunk, nem gondoltam volna, hogy lesz folytatás.

Aztán három év után újra randizni kezdtünk, és ő egyszer csak előállt azzal, hogy feleségül akar venni" - számolt be Szabina a Best magazinban. Hozzátette, úgy érzi, kellett az a pár év, míg külön voltak. "Visszagondolva úgy érzem,

Gábornak kellett ez a mosolyszünet, ki kellett élnie magát

egy kicsit ahhoz, hogy aztán értékelni tudjon engem" - vallotta be a kézilabdázó. Most tökéletes a kapcsolatuk, annyira, hogy második gyermeket is szeretnének.

"Szeretnénk még egy gyereket.

Én mindig is úgy képzeltem el, hogy két babánk lesz" - árulta el Szabina, aki azt is elmondta, nem azonnal fognak bele a projektbe, megvárják, hogy Bence egy kicsit nagyobb legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.