Liptai Claudia rettentő cuki videót osztott meg a gyermekéről

műsorvezető videó kislány Liptai Claudia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nagyon büszke lehet lányára: közösségi oldalán osztotta meg Panka újabb sikerét. Bájos családi felvétel! 

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Panka már többször is szép eredményt ért el gimnasztika versenyen, előtte pedig az országos aerobic bajnokságon szerzett ezüstérmet. A büszke édesanya most az Instagram-oldalán osztott meg egy videót a kislányáról, melyen Panka egy igazán elképesztő gyakorlatsort mutat be.

Büszkeségem❤️ #aerobics #acrobatics #mydaughter

@liptaiclaudia által közzétett videó,

A népszerű műsorvezetőnő szinte sugárzik a boldogságtól: már hónapok óta nagy szerelemben élnek kedvesével, Pataki Ádámmal, sőt a sztár már második gyermekével várandós.

Így mentette meg ikrei életét a hős apahttp://www.life.hu/csalad/20160725-megmentette-a-magyar-apa-a-fuldoklo-ikrei-eletet-az-ujraeleszto-tanfolyamnak-koszonhetoen-nem.htmlA magyar házaspár nagyon sokat küzdött azért, hogy gyermekük lehessen. Lombikprogrammal sikerült a fogantatás, és ma már a kiságyukban ficánkolnak a csöppségek, akik nemrég nagyon ráijesztettek szüleikre. Hála az apa lélekjelenlétének nem történt tragédia. CsaládThinkstockDobó Ági elárulta: újra kisfiút vár!http://www.life.hu/csalad/20160721-dobo-agi-2010-es-szepsegkiralyno-elarulta-hogy-ujra-kisfiut-var-terhesseg-szules.htmlDobó Ági boldogsága nem is lehet teljesebb, hiszen a csinos modell és anyuka másodszor is várandós. A 26. heti ultrahang vizsgálaton pedig az is kiderült, kisfiút hord a szíve alatt. Első fia, Benedikt már alig várja, hogy személyesen is találkozzon az öccsével. CsaládOrigoMajka kisfia hatalmas szemekkel varázsol el minket: édes babafotó!http://www.life.hu/csalad/20160721-majka-kisfia-egyszeruen-tunderi-nezd-meg-a-baba-legujabb-fotojat-cuki.htmlDundika április 11-én, hétfőn reggel életet adott második kisfiuknak. A büszke szülők most újra megmutatták a kis csöppséget. Család--Viszlát, London! A Beckham család ismét költözikhttp://www.life.hu/csalad/20160721-a-beckham-csalad-allitolag-londonbol-az-egyesult-allamokba-koltozik.htmlÚgy tűnik, ismét véget ért egy korszak a sztárcsalád számára: bennfenntesek szerint ismét az Államokban fognak élni Beckhamék. CsaládAFPÉdes fotón Brad, Angelina és a csemetéikhttp://www.life.hu/csalad/20160720-brad-pitt-angelina-jolie-es-a-gyerekek-aranyos-foton.htmlSzupercuki fotó került elő a sztárpárról és gyermekeikről. CsaládOrigoHoppá! Együtt nyaral a Schobert és a Berki családhttp://www.life.hu/csalad/20160718-rubint-rekaek-hodi-pamelaval-es-berki-krisztiannal-nyaraltak.htmlA Schobert család éppen a tengerparton piheni ki az utóbbi hónapok fáradalmait, most pedig kiderült, hogy Hódi Pamela és kedvese, Berki Krisztián is velük élvezi a vakációt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.