Még csak 12 éves, de máris az édesanyja nyomdokaiba lépett Rubint Réka kislánya

Rubint Réka kislány futás edzés Rubint Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbert és Rubint Réka közös gyermeke, a 12 éves Lara már most teljes erőbedobással edz. Büszke édesanyja pedig boldogan újságolta el, hogy lánya már 3 hete minden egyes nap vele fut.

" 3 hete Lara is minden nap fut! Nagyon büszke vagyok Rà!!! Ma reggel úgy döntött, hogy velünk tart!" – osztotta meg Rubint Réka a közel 750 ezer Facebook-rajongójával a hírt.

Persze nem is csoda, hogy Lara a futás mellett döntött, hiszen nemcsak a test, hanem a lélek és a psziché egészégéért is felel. Sokan azért kezdenek el kocogni, hogy leadják a súlyfelesleget, de nem ez az egyetlen előnye a futásnak, hanem az is, hogy nagymértékben

hozzájárul az általános testi-lelki jólét fenntartásához.

A futás átalakítja az egész izomzatot, jó testtartást ad, és az immunrendszer erősítésében is nagy szerepe van. Továbbá energikusabbá, teherbíróbbá tesz, növeli az önbizalmat, ráadásul boldogsághormont is termel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.