Caramel dal példakép kislány család ének Megasztár tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes kislánya, Szofi a jelek szerint örökölte édesapja tehetségét. A Megasztár egykori sztárja büszkén mesélt gyermekéről, aki elmondása szerint nagy kritikus. 

Caramel - aki nemrég bejelentette, egy évre visszavonul - már azt is megmutatta, hogy kislánya pár év múlva joggal lép majd az ő nyomdokaiba. A sztár nagyon fontosnak tartja családja véleményét egy-egy dallal kapcsolatban, melyet minden alkalommal meg is kap a csöppségtől - írja a Nullahategy.

Forrás: Facebook/Caramel

"A dalszerzéshez magunkra, belülre kell figyelni, így olykor a legapróbb külső hatás is ki tud zökkenteni. Azért persze néha az is előfordul, hogy Szofi is ott van mellettem, amikor dolgozom, sőt ha egy-egy dal majdnem kész van, meg is szoktam mutatni neki. Nyilván nem mondja, hogy „jaj, apa, azt a basszus szólamot egy kicsit másképp kellene”, de ha látom, hogy mosolyog vagy mozog a zenére, akkor tudom, hogy neki is tetszik. Megfigyeltem, a határozott ritmusokat kedveli jobban." - nyilatkozta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.