Fésűs Nelly: "Tudni kell elengedni a másikat"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Vajtó Lajos Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly boldog családanya, azt mondja, szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy úgy él, ahogyan mindig is szeretett volna. Arról is beszélt, miként vélekedik a párkapcsolatokról. 

"Tudni kell elengedni a másikat. Egy férfit soha nem szabad megkötni. Igazából a nőket sem. Mind a két félnek jár egy nap a héten, ami az övé. Menjen pasis vagy csajos napra, vagy csinálja azt, amihez kedve van. A lényeg, hogy a másik ebbe ne szóljon bele, inkább segítsük egymást, főleg, ha már gyerek is van a kapcsolatban. Aztán mi hívogatni sem szoktuk a másikat napjában ki tudja hányszor. Még az is előfordul, hogy egyszer sem hívjuk. Reggel elmegyünk itthonról, és csak azért, hogy épp mit csinál a másik, nem telefonálunk. Mindenki intézze a saját dolgát, ha fontos közlendőnk van, akkor úgyis jelezzük" – mondta el a Borsnak a színésznő.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Halálos asszonyok (18+)http://www.life.hu/csalad/20160623-gyilkos-edesanyak-akik-a-sajat-gyerekuket-oltek-meg.htmlGyöngédség, megértés, szeretet helyett bosszú, kegyetlenség és hidegvérű gyilkosság. Az alábbi nők nem kímélték sem családtagjukat, sem szerelmüket, sem jó barátjukat. A következő történeteket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. CsaládOrigoNéha még a cuki állatok is savanyú arcot vágnak, ha az anyaságról van szóhttp://www.life.hu/csalad/20160626-neha-az-edes-cicak-es-kutyak-is-savanyu-arcot-vagnak-ha-az-anyasagrol-van-szo.htmlAz órát bámulod, remélve, hogy lassan hazaér a párod, mert kikészítettek a gyerekek... Türelmetlen vagy, és semmi másra nem vágysz, csak egy jó meleg fürdőre, és egy kiadós alvásra... Mindeközben a csemetéd csak sír, ordít, toporzékol... Ne aggódj, ettől még nem vagy rossz anya, csak rossz napod van, ráadásul nem csak velünk, emberekkel esik meg ilyesmi. Íme, 10 állat, amint éppen totálisan átérzik a helyzetedet! Család--Büszkén mutatta meg terhespocakját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160625-buszken-mutatta-meg-terhespocakjat-liptai-claudia.htmlElképesztően gyönyörű kismama Liptai Claudia. A szép műsorvezető A Nagy Duett idején még igyekezett takargatni pociját, most azonban már büszkén mutatja meg Facebook-rajongótáborának gömbölyödő hasát. CsaládOrigoMekkorát nőtt! Kim Kardashian kisfia zabálnivalóan aranyoshttp://www.life.hu/csalad/20160624-kim-kardashian-kisfia-saint-west-hihetetlenul-aranyos-nagyot-nott.htmlA valóságshow-sztár második gyermekét sokkal ritkábban mutatja meg a követőinek, mint lányát, de végre közzétett róla egy újabb fotót! Család--Örömhír! Katherine Heigl kisbabát vár http://www.life.hu/csalad/20160623-katherine-heigl-varandos-ot-honapos-terhes-a-sztar-van-mar-ket-gyermeke.htmlAz In Touch Weekly magazin értesülései szerint a szőke színésznő öthónapos terhes. Bár a sztárnak ez lesz a harmadik csemetéje, viszont az első saját babája. CsaládOrigoÍgy puhítsd meg a szülőket, hogy fesztiválra mehess http://www.life.hu/csalad/20160623-hogyan-puhitsd-meg-a-szuleidet-hogy-elmehess-egy-fesztivalra.htmlAz első fesztiválozás örök élmény marad – gyereknek és szülőnek egyaránt. A gyereknek a felhőtlen szórakozás miatt, a szülőknek pedig az aggodalommal fűtött álmatlan éjszakák miatt. De hogyan lehet meggyőzni egy anyukát vagy apukát, hogy elengedje csemetéjét az éjszakába? Jól bevált tippek következnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.