Hosszú Katinka elárulta, mikor szeretne először gyermeket

Forrás: Instagram/ hosszukatinka -
családalapítás sportoló Hosszú Katinka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar úszónő imádja a férjét, így már a családalapítás is sokszor szóba került náluk. A fiatal sztárnak komoly tervei vannak a jövőre nézve. 

Hosszú Katinka a P&G kampány sajtótájékoztatóján beszélt a családalapításról és magánéletéről. Az Iron Lady és férje a nap 24 órájában együtt vannak, ami sosem terheli meg egyikőjüket sem. Bár a sok munka mellett kevés a szabadidő, mindig szakítanak időt egymásra, sőt már a közös gyermek gondolata is szóba került.

Forrás: Instagram/ hosszukatinka

"A következő nagy célom az, hogy amikor majd jönnek a gyerekek, akkorra már minden készen álljon nekik, hogy mindenük meglegyen. Úgy gondoltam, hogy a 2020-as olimpiára még felkészülök. Addig szeretnék úszni, amíg ennyire élvezem. Most élvezem a munkát Shane-nel, élvezem a versenyeket. Akkor lesz gyermekem, amikor már nem szeretném ezt tovább csinálni" - nyilatkozta a sportoló.

A közösségi média ráébresztett, hogy nem vagyok szuperhős - Levél a Facebook-anyukákhozhttp://www.life.hu/csalad/20160608-facebookon-minden-anyuka-tokeletesnek-tunik.htmlA Facebook olyan, mint a tükör az elvarázsolt kastélyban: valódi énünk egy eltúlzott változatát reprezentáljuk rajta. Mindenki szép, mindenki sikeres, mindenki boldog és elégedett az életével. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb és gyakran bizony keserűbb. Az alábbi levelet egy édesanya írta, aki az elmúlt időben sokat tanult a közösségi média látszatvilágából. CsaládOrigoHargitai Bea: "Minden nő hazudik a terhesség kapcsán"http://www.life.hu/csalad/20160606-hargitai-bea-szerint-sokan-hazudnak-a-hazassag-alatt-a-modell-kiakadt-video.htmlA modell Hajdú Péter műsorában akadt ki, miután a műsorvezető rákérdezett a szüléssel kapcsolatos élményeire. A szőke bombázó nem rejtette véka alá a véleményét. CsaládOrigoEgy anya levele az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie a Down-szindrómás kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160609-egy-anya-levele-az-orvosnak-aki-szerint-el-kellett-volna-vetetnie-a-down-szindromas-kislanyat.htmlEgy stanfordi anyuka egy éven keresztül azon rágódott, hogy megírja-e a levelet az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie Down-szindrómás gyermekét. Most, hogy elküldte az üzenetet, megkönnyebbült. Család--Tudtad? Tóth Gabi és Vera apukája is az RTL Klubnál dolgozikhttp://www.life.hu/csalad/20160609-toth-gabi-apukaja-is-az-rtl-klubnal-dolgozik.htmlLapinformációk szerint Tóth István közel három éve dolgozik az RTL Klubnál. Majdnem egy időben érkezett a csatornához kisebbik lányával, aki 2013-ban lett az X-Faktor mentora. Az Éjjel-Nappal Budapest indulása után pedig Tóth apuka a sorozatsztárok és közvetlen munkatársaik sofőrje lett. CsaládOrigoMegüzente kisbabája nemét Liptai Claudia?http://www.life.hu/csalad/20160608-liptai-claudia-musorvezeto-meguzente-kisbabaja-nemet.htmlA műsorvezető-színésznő rendre ugyanazt a színt viseli a képernyőn. Vajon ezzel utalni szeretne valamire? CsaládOrigoÚgy tűnik, Kate Moss lánya szupermodell anyukája nyomdokaiba fog lépnihttp://www.life.hu/csalad/20160607-kate-moss-lanya-az-anyja-nyomdokaiba-lepett.htmlAzon már nem is csodálkozunk, hogy Kate Moss még 42 évesen is csodásan néz ki, bár azt tegyük hozzá, hogy voltak rossz időszakai. Mindenesetre a modell és 13 éves lánya nemrég meglepték a világot, ugyanis együtt pózoltak a Vogue címlapján. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.