Ez a szőke szépség Hódi Pamela nővére: családi fotó!

Hódi Pamela fotó Nagy Duett család nővér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kedvese egy közös fotóval csekkolt be A Nagy Duett stúdiójából még vasárnap. Íme, a csinos modell-celebanyuka nem kevésbé dögös nővére. 

Hódi Pamela az édesanyjával és 29 éves nővérével, Kittivel izgulta végig a Nagy Duett hetedik élő adását. Az eseményről persze közös fotó is készült, amelyet az édesanya azonnal posztolt az Instagram-oldalára. Az Édes Élet sztárja a stúdióban szorított a Berki Krisztián-Fésűs Nelly párosnak, ám ők aznap este nem kaptak elég nézői szavazatot, így távozni kényszerültek a műsorból.

Forrás: Instagram/ Hódi Pamela
Büntetésből hagyták az erdőben a 7 éves kisfiúthttp://www.life.hu/csalad/20160531-buntetesbol-hagytak-az-erdoben-az-eltunt-japan-kisfiut-hokkaido-nanaenal.htmlA szülők először azt mondták a rendőrségnek, túrázás közben veszett nyoma a 7 éves Jamatónak. Később kiderült, szándékosan hagyták a medvék lakta erdőben. Család--Amber Heard bántalmazással vádolja Johnny Deppethttp://www.life.hu/csalad/20160528-amber-heard-bantalmazassal-vadolja-johnny-deppet.htmlA színésznő alig több mint egyévnyi házasélet után adta be a válókeresetet mindössze 3 nappal azután, hogy Depp anyja meghalt. Most azt állítja, hogy a férje megütötte őt, ezért fognak elválni. Család--Őrjöngő malacok és vicces sárga figurák - A legmenőbb mesehősökhttp://www.life.hu/csalad/20160527-a-legnagyobb-mesehosmaniak-az-utobbi-evekbol.htmlMég mindig nem találod a tökéletes gyereknapi ajándékot? Akkor megsúgjuk a titkot: a lurkók imádják a rajzfilmeket, így hát imádják kedvenc filmjük hősét is. Biztosan nem lősz mellé, ha egy - szó szerint - mesés játékkal leped meg! CsaládOrigoMajka: “Sok szép lánnyal dolgozom együtt, de a család a legfontosabb!”http://www.life.hu/csalad/20160526-majkanak-alig-jut-ideje-csaladjara-sok-szep-lannyal-dolgozik-egyutt-es-izgul-edesanyjaert.htmlNem könnyű most a rapper élete, hiszen öröm és bánat egyaránt van benne. Édesanyjáért izgul, miközben nemrég megszületett a második kisfia is. A rengeteg munka miatt pedig alig jut ideje a családra. Család--Megmutatta babáját Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20160527-megmutatta-babajat-csobot-adel.htmlA rajongók már alig várják, hogy megnézhessék Csobot Adél és Istenes Bence babáját. Nos, a teljes fotóra még várni kell, de a fiatal kismama legfrissebb posztja is már éppen elég szívet melengető. CsaládOrigo"Amikor mi vagyunk a főnökök" - ezért szeretik a gyerekek a gyereknapothttp://www.life.hu/csalad/20160525-gyerekszaj-a-gyereknaprol-video.htmlMi a jó a gyereknapban? Mit lehet ezen a napon csinálni? A Life.hu riportere cserfes lurkókat kapott mikrofonvégre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.