Majka: “Sok szép lánnyal dolgozom együtt, de a család a legfontosabb!”

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
család Majka féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű most a rapper élete, hiszen öröm és bánat egyaránt van benne. Édesanyjáért izgul, miközben nemrég megszületett a második kisfia is. A rengeteg munka miatt pedig alig jut ideje a családra.

Először nagy öröm, majd hatalmas aggodalom érte a rapper családját. Második kisfia, Olivér születése miatti boldogságot beárnyékolja Majka édesanyjának betegsége, ami miatt nem egy koncertet le is kellett mondania.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A rengeteg munka miatt nagyon kevés ideje jut a műsorvezetőnek mostanában a családra. “Az utóbbi időben nem tudtam annyi időt Hajniékkal lenni, és ez zavart, de meg kell oldani” - mondta Majka, aki hozzátette, tudomásul kell venni, hogy az ő időbeosztása teljesen kiszámíthatatlan. Hajnitól ez nem kis türelmet igényel, ráadásul sokszor gyönyörű nők veszik körül a rappert.

Sok szép lánnyal dolgozom együtt, sok szép lány jár a koncertjeinkre. Érintkezem velük,

Ő mindig megbízott bennem, sosem nyomozott utánam. Számomra ő az ideális feleség! Tökéletes! Jól érezzük magunkat úgy, ahogy vagyunk”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.