Új kislánnyal bővült a Beckham-család? Íme az első fotó Olive-ról!

kutya David Beckham focista család házikedvenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát nem zabálnivaló? Ő a világhírű focista családjának új tagja. A neve Olive, és imádja, ha játszanak vele. 

A világ legjobb pasijának választott David Beckham saját maga posztolta ki a kis négylábúról készült fotót a közösségi oldalára. A kép mellé ezt írta: "Ez a fiatal hölgy csak nem akar aludni.." Egy biztos: Olive nagyon jó helyre került!

David Beckham új kis kedvence! Forrás: Instagram/davidbeckham
Elképesztő! Hatalmasat nőttek Heidi Klum gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20151123-heidi-klum-gyermekei-orokoltek-anyjuk-szepseget-igy-neznek-ki-most-a-szarcsemetek.htmlA gyönyörű modell és családja a minap együtt indultak vásárolni, és a lesifotósok persze azonnal kaptak is az alkalmon. Kár is lett volna elszalasztani ezt, hiszen Heidi és gyermeki igazi minta család. Család--Mark Zuckerberg gyesre megy - Elhagyja egy időre a Facebookot http://www.life.hu/csalad/20151123-mark-zuckerberg.htmlA leendő apuka úgy érzi, kislánya születése után több időt szeretne a családjával tölteni, így elhagyja a vezérigazgatói széket - persze nem örökre. CsaládOrigoA családon belüli erőszak nem magánügy - A Life.hu a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151120-life-hu-a-nane-egyesulettel-a-nok-es-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA nők ellen világszerte követnek el nemi erőszakot, családon belüli erőszakot és az erőszak egyéb formáit. Ha csak a hazai statisztikákat nézzük, a számok akkor is sokkolóak és elszomorítóak. Miért félünk megszólalni? Miért nem kérünk segítséget?CsaládThinkstockCindy Crawford lánya elképesztően gyönyörűhttp://www.life.hu/csalad/20151123-cindy-crawford-szupermodell-lanya-elkepesztoen-gyonyoru-kozos-anya-lanya-szelfi.htmlIgaz a mondás: „Nem esett messze az alma a fájától". Az egykori szupermodell lányával szelfizett, aki örökölte édesanyja tündöklő szépségét. Család--Hírességek apa nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20151120-sztarok-akik-apa-nelkul-nottek-fel.htmlEgy keménykezű, ugyanakkor féltő, gondoskodó apa minden gyermek életében fontos szerepet játszik - vagyis játszana. Az alábbi hírességeknek ugyanis nem adatott meg az az öröm, hogy édesapa mellett nőjenek fel. CsaládAFPSoha nem szeretnél gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151121-vlogoli-a-gyerekvallalasrol-beszelget-a-voxpopban.htmlVlogOli kifaggatta az utca népét, vajon mit szólnak a gyerekvállaláshoz? Meglepő és vicces válaszok érkeztek a tizen- és huszonéves fiataloktól.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.